Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Receptes antiaging

Gastronomia i ciència
Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Cuina | Receptes
Col·lecció: COL.LECCIO CUINA
Nombre de pàgines: 200

Sinopsi de Receptes antiaging:

Gaudiu de manera sana de les receptes dels nostres avis cuinades amb les tècniques més capdavanteres
No us perdeu aquest llibre de cuina ni els consells mèdics que l'acompanyen. Totes les receptes són d'execució fàcil i estan tècnicament ben detallades. Hi trobareu una llista de productes de temporada en forma de calendari d'aliments frescos per encarar la vida amb una alimentació saludable, saborosa, plaent i amb valors antiaging. « El secret de la gastronomia antiaging és utilitzar els productes de proximitat i de temporada elaborats segons els costums de cada regió. Gaudiu de manera sana de les receptes dels nostres avis cuinades amb les tècniques més capdavanteres». Dr. Manuel Sánchez« Nosaltres hi posem la part cuinada, ens inspirem en els productes de temporada i hi aportem el nostre estil culinari, que defensa els productes de proximitat, que practica un respecte màxim en la manipulació i cocció dels ingredients, amb l'objectiu que el resultat final, a taula, sigui atractiu, aromàtic, saborós, equilibrat, divertit i gastronòmicament molt plaent». Carme Ruscalleda i Raül Balam.
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre els autors de Receptes antiaging

Carme Ruscalleda (1952) abrió en 1988, junto con Toni Balam, el restaurante Sant Pau en Sant Pol de Mar. En 2004 abre el Sant Pau Tokio y en 2009, con su hijo Raül Balam, el restaurante Moments, en Barcelona. Su cocina creativa, mediterránea y basada en productos de calidad y proximidad, ha sido merecedora de cinco estrellas Michelin. Inquieta e innovadora, su afán de mejora continua la ha llevado a participar activamente en las jornadas Scien...

Llegir-ne més
© Jordi Play

Raül Balam Ruscalleda (Sant Pol de Mar, 1976) és xef i fill de la multiestrellada cuinera Carme Ruscalleda i de l’hostaler Toni Balam. Es va formar a la cuina del mític Sant Pau de Sant Pol de Mar, que va tancar l’any 2018. Actualment dirigeix el restaurant Moments de l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona, un projecte en què va treballar amb la seva mare i que actualment té dues estrelles Michelin. A més, està a càrrec de la cuina del restaur...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/11/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1536-1 | Codi: 383185 | Format: 20 x 26 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: COL.LECCIO CUINA

Totes les opinions de Receptes antiaging

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir