Fem servir cookies pròpies i de tercers per recopilar informació estadística de l’ús de la nostra pàgina web www.grup62.cat i mostrar a l’Usuari la publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si l’Usuari continua navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Tancar
Planeta de Libros
  1. Grup62.cat
  2. /
  3. Cuina
  4. /
  5. Receptes
  6. /
  7. Receptes antiaging
Receptes antiaging
Gastronomia i ciència

| Raul Balam Ruscalleda | Manuel Sánchez Sánchez

El vull L’he llegit

Receptes antiaging

Gastronomia i ciència

| Raul Balam Ruscalleda | Manuel Sánchez Sánchez

Editorial: Columna Edicions
Temàtica:
Col·lecció: COL.LECCIO CUINA
Número de pàgines: 200
Format únic
Gaudiu de manera sana de les receptes dels nostres avis cuinades amb les tècniques més capdavanteres
Sinopsi de Receptes antiaging:
No us perdeu aquest llibre de cuina ni els consells mèdics que l'acompanyen. Totes les receptes són d'execució fàcil i estan tècnicament ben detallades. Hi trobareu una llista de productes de temporada en forma de calendari d'aliments frescos per encarar la vida amb una alimentació saludable, saborosa, plaent i amb valors antiaging. « El secret de la gastronomia antiaging és utilitzar els productes de proximitat i de temporada elaborats segons els costums de cada regió. Gaudiu de manera sana de les receptes dels nostres avis cuinades amb les tècniques més capdavanteres». Dr. Manuel Sánchez« Nosaltres hi posem la part cuinada, ens inspirem en els productes de temporada i hi aportem el nostre estil culinari, que defensa els productes de proximitat, que practica un respecte màxim en la manipulació i cocció dels ingredients, amb l'objectiu que el resultat final, a taula, sigui atractiu, aromàtic, saborós, equilibrat, divertit i gastronòmicament molt plaent». Carme Ruscalleda i Raül Balam.
El vull L’he llegit
Format únic

Sobre els autors de Receptes antiaging

Sobre els autors de Receptes antiaging

Carme Ruscalleda (1952) abrió en 1988, junto con Toni Balam, el restaurante Sant Pau en Sant Pol de Mar. En 2004 abre el Sant Pau Tokio y en 2009, con su hijo Raül Balam, el restaurante Moments, en Barcelona. Su cocina creativa, mediterránea y basada en productos de calidad y proximidad, ha sido merecedora de cinco estrellas Michelin. Inquieta e innovadora, su afán de mejora continua la ha llevado a participar activamente en las jornadas Scien...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/11/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1536-1 | Codi: 383185 | Format: 20 x 26 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: COL.LECCIO CUINA

Totes les opinions de Receptes antiaging

Aquest llibre té 0 Comentaris, sigues el primer a comentar!
Deixa el teu comentari