Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

De contents a enganyats

Ara que tenim cinquanta anys
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: No Ficció
Nombre de pàgines: 232

Sinopsi de De contents a enganyats:

El relat de l'ascensió i la caiguda d'una generació

A mig camí de l’autobiografia, la crònica sentimental i la crítica sociopolítica, Rafael Vallbona recorre el període entre la transició i l'actualitat per fer balanç d’on han anat a parar els somnis d’aquells joves dels anys setanta que van viure les primeres passes de la democràcia convençuts que el futur del país era a les seves mans. Uns joves que, plens d’esperances, creien que amb esforç construirien un nou país, modern, culte, lliure i just.
Ara, amb cinquanta i pocs anys, el món d’avui els queda llunyà. Enmig de la crisi, l’atur, la corrupció i la ineptitud, s’adonen que aquella il·lusió de construir un nou país lliure i just tan sols va ser un miratge frustrant. La societat es dessagna, les seves vides trontollen i el futur dels seus fills és ple d’incertesa. El seu és un món d’ahir. Fruit de l’experiència personal, De contents a enganyats és un relat crític de l’ascensió i la caiguda d’una generació.

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de De contents a enganyats

© Arxiu personal de l'autor

Rafael Vallbona (Barcelona, 1960). Escriptor i periodista. Autor d’una seixantena de llibres de tota mena, entre novel·les, no-ficció, poemaris i llibres de viatges, alguns dels quals han estat traduïts al castellà, el francès o l’italià.

Ha guanyat els premis Just Manel Casero i Roc Boronat de narrativa, Amat Piniella i Nès­tor Luján de novel·la històrica, Ernest Udina de periodisme, Columna Jove i Ramon Muntaner de novel·la juvenil, Ferran ...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/05/2014 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7290-6 | Codi: 10039543 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: No Ficció

Totes les opinions de De contents a enganyats

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir