Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

La comuna de Puigcerdà

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 208

Sinopsi de La comuna de Puigcerdà:

La mort de l’oncle Bartomeu fa tornar en Jaume a Puigcerdà després de molts anys sense anar-hi. Mentre posa a punt la paperassa per vendre el mas on vivia el vell, en Jaume descobreix unes cartes que li aclariran qui va ser el misteriós Bartomeu Rossell; cartes que, a la llarga, acabaran canviant la seva vida com la guerra va canviar la de l’oncle.

Durant la Guerra Civil espanyola Puigcerdà i la Cerdanya van viure un dels episodis més convulsos de la seva història. La presa del poder per anarquistes de la CNT-FAI, comandats pel Cojo de Málaga, va convertir l’indret en un cantó llibertari. Per bé que va intentar impulsar un seguit de millores socials, aquest govern va ser víctima de la seva pròpia prepotència practicant un terror institucional que encara avui es recorda amb paüra arreu de la comarca.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de La comuna de Puigcerdà

© Arxiu personal de l'autor

Rafael Vallbona (Barcelona, 1960). Escriptor i periodista. Autor d’una seixantena de llibres de tota mena, entre novel·les, no-ficció, poemaris i llibres de viatges, alguns dels quals han estat traduïts al castellà, el francès o l’italià.

Ha guanyat els premis Just Manel Casero i Roc Boronat de narrativa, Amat Piniella i Nès­tor Luján de novel·la històrica, Ernest Udina de periodisme, Columna Jove i Ramon Muntaner de novel·la juvenil, Ferran ...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirLa comuna de Puigcerdà

1

La darrera novel·la de Rafael Vallbona, La casa de la frontera, li ha valgut el premi BBVA Sant Joan 2017 i ha estat un gran èxit de vendes.

2

A través de la història d’un jove cerdà, la novel·la ens apropa a un dels episodis històrics més convulsos que van sacsejar la Cerdanya durant la Guerra Civil.

3

La comuna de Puigcerdà és també una història d’amor impossible que commou, segada com tantes altres pels estralls de la guerra.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/11/2018 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17420-22-2 | Codi: 10228029 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de La comuna de Puigcerdà

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir