Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Swing. Allà on la vida venç

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Nombre de pàgines: 560

Sinopsi de Swing. Allà on la vida venç:

Una novel·la basada en la història real del músic Enric Torres.

La primera meitat del segle XX: del somni a la tragèdia.

Als anys vint del segle XX, Enric Torres, fill d’una família d’empresaris de Palafrugell, és captivat pel ritme vital i lliure del jazz. Amb els amics, funda una jazz band que obté gran èxit a Catalunya. Quan la banda es dissol, l’Enric marxa a Nova York, on s’aferma en la idea que la música ajudarà a construir un món millor. Són temps d’esperança. De tornada a la Barcelona revolucionària dels anys de la Guerra Civil, però, l’Enric descobreix que tot allò que havia somiat s’ha ensorrat sense remei. Ni la llibertat, ni la igualtat ni la tolerància regnen a Europa i  ja no queda ni rastre d’aquella il·lusió i esperança.

Basada en la història real de l'orquestra Red Ribbon's, una novel·la que ens marca el ritme de tota una època. Dels feliços anys vint als tràgics quaranta. Una novel·la sobre la construcció d'un món nou, just i segur, i la derrota d'aquest somni per les ideologies reaccionàries. La vida d’un amant del jazz que entre els casinos de Palafrugell, Harlem, el Paral·lel i la Itàlia feixista es veu abocat a una realitat cruel. Un autèntic musical.

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Swing. Allà on la vida venç

© Arxiu personal de l'autor

Rafael Vallbona (Barcelona, 1960). Escriptor i periodista. Autor d’una seixantena de llibres de tota mena, entre novel·les, no-ficció, poemaris i llibres de viatges, alguns dels quals han estat traduïts al castellà, el francès o l’italià.

Ha guanyat els premis Just Manel Casero i Roc Boronat de narrativa, Amat Piniella i Nès­tor Luján de novel·la històrica, Ernest Udina de periodisme, Columna Jove i Ramon Muntaner de novel·la juvenil, Ferran ...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Swing.pdf
Descarregar 677,32 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirSwing. Allà on la vida venç

1

Una novel·la coral per a amants de la història i de la música.

2

Dels feliços anys 20 als tràgics 40: una història sobre la construcció d'un món nou i just, i la derrota d'aquest somni per les ideologies més reaccionàries; el mateix que està passant avui amb l'extrema dreta arreu del món.

3

Una visió inèdita de la història a través de la microhistòria íntima i apassionant de la vida del músic Enric Torres, un palafrugellenc amant del jazz.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 10/03/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7913-4 | Codi: 10271140 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Integradas en b/n | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: El Balancí | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Swing. Allà on la vida venç

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir