Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El batec del mar

Editorial: labutxaca
Col·lecció: Narrativa
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 624

Sinopsi de El batec del mar:

Li van arrabassar la seva família; ara ell els prendrà el seu imperi.

Blanca, una bella dama del segle XIII, ho perd tot després de la derrota de la seva família a la guerra i, per conservar el seu fill amb vida, ha de patir els pitjors abusos dels vencedors.

El nen, fugint de la misèria, s’embarca com a grumet en una galera, la nau més dura i perillosa de l’època. Al mar hi buscarà la llibertat de la seva mare, la seva família perduda, i venjança.

Aquesta novel·la trepidant basada en fets reals recrea una de les aventures més sorprenents de la nostra història i ens trasllada als últims anys de les croades a Terra Santa i a la guerra pel domini del Mediterrani entre França i la Corona d’Aragó.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El batec del mar

©  Asís G. Ayerbe

Jordi Molist va ajornar, per raons familiars, la seva precoç vocació per l’escriptura, que va poder satisfer, després d’una llarga i destacada trajectòria professional a grans corporacions, quan va publicar Los muros de Jericó l’any 2000.

El van seguir Presagio el 2003 i L’anell el 2004, que es va publicar en més de vint llengües. Va guanyar el Premio de Novela Histórica Alfonso X el Sabio el 2007 amb La reina oculta i va continuar la seva ob...

Llegir-ne més

Altres llibres de Jordi Molist

Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 12/06/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-19971-29-6 | Codi: 10346902 | Format: 13 x 20 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: Narrativa | Traductor: Núria Parés Sellarès

Totes les opinions de El batec del mar

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir