Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Desperta, ferro!

La reina sola
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 608

Sinopsi de Desperta, ferro!:

Constança de Sicília, com una Júlia Domna de l’edat mitjana, ha d’assumir les tasques de govern i enfrontar-se amb els grans poders de la seva època.

Una jove reina acabada de coronar i sense experiència de govern és abandonada pel seu marit en els pitjors moments del seu petit regne. Uns nobles hostils, ansiosos de poder, provoquen revoltes sagnants que amenacen la seva vida i la dels seus fills. A més, s’haurà d’enfrontar, amb l’ajuda dels que li són fidels, als tres poders més grans del segle XIII: Carles d’Anjou, el gran emperador mediterrani, França i un papa despietat.

Mentrestant, al seu marit, Pere d’Aragó, l’esperen l’engany i una croada devastadora d’un poder deu cops més gran que el seu, que envairà Catalunya i ho arrsarà tot.

AMOR, ODI I VENJANÇA. UNA HISTÒRIA APASSIONANT QUE VA CANVIAR EL DESTÍ D’EUROPA I EL PODER AL MEDITERRANI.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Desperta, ferro!

©  Asís G. Ayerbe

Jordi Molist va ajornar, per raons familiars, la seva precoç vocació per l’escriptura, que va poder satisfer, després d’una llarga i destacada trajectòria professional a grans corporacions, quan va publicar Los muros de Jericó l’any 2000.

El van seguir Presagio el 2003 i L’anell el 2004, que es va publicar en més de vint llengües. Va guanyar el Premio de Novela Histórica Alfonso X el Sabio el 2007 amb La reina oculta i va continuar la seva ob...

Llegir-ne més

Altres llibres de Jordi Molist

Continguts extra

Fragment
Desperta_Ferro.pdf
Descarregar 509,16 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 12/05/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2788-3 | Codi: 10276443 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Núria Parés Sellarès | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Desperta, ferro!

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir