Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Els bolets. On surten, com es coneixen, com es cuinen

Editorial: Pòrtic Edicions
Col·lecció: PÒRTIC TEMES
Nombre de pàgines: 256

Sinopsi de Els bolets. On surten, com es coneixen, com es cuinen:

Els bolets és un llibre, idoni tant per a principiants com per a iniciats, que introdueix el lector, d'una manera senzilla però rigorosa, en l'apassionant món de la micologia. Les descripcions i els acurats dibuixos de 75 espècies, comestibles o metzinoses, en permet la correcta determinació i també assabentar-se de moltes curiositats sobre cadascuna d'elles. Unes receptes de cuina, originals i poc conegudes, i una trentena de fotografies, complementen la informació que es dóna per a saber, en definitiva, on i quan s'han d'anar a buscar els bolets, com s'identifiquen i quina és la millor manera de cuinar-los.
Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Els bolets. On surten, com es coneixen, com es cuinen

Ramon Pascual és soci fundador de la Societat Catalana de Micologia.És autor de diverses publicacions, entre les quals, Guia dels arbres dels Països Catalans, Guia dels arbustos dels Països Catalans i de la celebrada Guia dels bolets dels Països Catalans (Pòrtic Natura), un referent en el camp de la divulgació micològica. Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 05/10/2001 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7306-738-6 | Codi: 10024758 | Format: 13,5 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: PÒRTIC TEMES

Totes les opinions de Els bolets. On surten, com es coneixen, com es cuinen

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir