Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Guia de bolets per dur sota el braç

El manual per localitzar, identificar i cuinar els bolets catalans
Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Cuina | Cuina catalana
Temàtica: Cuina | Receptes
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Nombre de pàgines: 264

Sinopsi de Guia de bolets per dur sota el braç:

La guia pràctica imprescindible per conèixer, trobar i cuinar els bolets de Catalunya.

L’autor de referència del món dels bolets, Ramon Pascual, ens presenta una guia clàssica dels bolets de Catalunya per al gran públic amb dos trets diferencials respecte a les guies ja existents: d’una banda, una introducció amena i entretinguda en forma d’entrevista, i de l’altra, una presentació de cada bolet de manera molt gràfica, a tot color i amb una fitxa tècnica clara i directa, a més de receptes de cuina. Una guia útil i pràctica per a tots aquells que volen conèixer (o reconèixer) quins bolets es poden menjar.

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Guia de bolets per dur sota el braç

Ramon Pascual és soci fundador de la Societat Catalana de Micologia.És autor de diverses publicacions, entre les quals, Guia dels arbres dels Països Catalans, Guia dels arbustos dels Països Catalans i de la celebrada Guia dels bolets dels Països Catalans (Pòrtic Natura), un referent en el camp de la divulgació micològica. Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 02/09/2015 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1989-5 | Codi: 10127050 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Integradas a color | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Guia de bolets per dur sota el braç

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir