Grup62
El mapa dels bons bolets a Catalunya
On trobar-los? Com cuinar-los?
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

El mapa dels bons bolets a Catalunya

On trobar-los? Com cuinar-los?
Editorial: Pòrtic Edicions
Col·lecció: PÒRTIC SINGULARS
Nombre de pàgines: 208

Sinopsi de El mapa dels bons bolets a Catalunya:

Ramon Pascual és l?autor dels llibres de bolets més venuts a Catalunya
El mapa dels bons bolets de Catalunya és el resultat d'una col·laboració en equip a l'entorn dels bolets, aquests estranys organismes que no són ni plantes ni animals, carregats de mites i llegendes, rics en aromes i sabors. Ramon Pascual ha fotografiat i descrit els 40 bolets comestibles més corrents i 11 bolets metzinosos que cal conèixer abans d'iniciar l'aventura d'anar a collir-los. Ha elaborat un mapa de distribució per a cada un que dóna una idea d'on és més fàcil trobar-los. Núria Duran ha seleccionat suggeridores receptes de cuina per a cada bolet, i afegeix consells i recomanacions per condicionar els bolets secs, escabetxats o en conserva. El col·lectiu de boletaires Tocats pel Bolet ha contribuït, amb les seves notes de dietari, a explicar vivències, dubtes, èxits i fracassos de les seves collites.La suma d'aquestes tres aportacions és un llibre original, imaginatiu, diferent de tot el que s'ha publicat fins ara, que ajudarà els boletaires del país a identificar i aprofitar els bolets. 
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre els autors de El mapa dels bons bolets a Catalunya

Sobre els autors de El mapa dels bons bolets a Catalunya

Ramon Pascual és soci fundador de la Societat Catalana de Micologia.És autor de diverses publicacions, entre les quals, Guia dels arbres dels Països Catalans, Guia dels arbustos dels Països Catalans i de la celebrada Guia dels bolets dels Països Catalans (Pòrtic Natura), un referent en el camp de la divulgació micològica. Llegir-ne més
Núria Duran és llicenciada en ciències naturals i té una àmplia experiència en el camp de l'ensenyament de les ciències. Ha agermanat els seus coneixements científics i pedagògics amb l'afecció a la cuina. És coautora de La cuina del bosc: plantes silvestres comestibles (Pòrtic Natura). Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9809-048-2 | Codi: 171545 | Format: 16,5 x 23,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: PÒRTIC SINGULARS

Totes les opinions de El mapa dels bons bolets a Catalunya

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir