Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Estima'm quan menys m'ho mereixi ... perquè és quan més ho necessito

Una guia per a pares i mestres d'adolescents
Editorial: labutxaca
Temàtica: Psicologia
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 304

Sinopsi de Estima'm quan menys m'ho mereixi ... perquè és quan més ho necessito:

Aquest llibre parla de les nostres principals incerteses educatives. Pot ser llegit en qualsevol ordre i s’organitza en dues grans parts. La primera intenta resumir reflexions i criteris per conviure activament i positivament amb els nois i noies adolescents. La segona és una aplicació pràctica a quatre grans preocupacions adultes: la sobreprotecció, el paper de l’escola, l’equilibri emocional i la comprensió de la societat. 

I, sobretot, deixeu-los créixer i mireu d’entendre que les seves respostes, aparentment dures, no són més que missatges ocults per continuar sentint-se estimats, per no descobrir la vida en soledat.

«He estat al seu costat, observant, escoltant, preguntant. Dono testimoni de les seves capacitats, les seves angoixes, les seves incomprensions. Suggereixo com hauríem de ser i estar els adults que reclamen per dins i rebutgen per fora. Tracto de cercar sempre les seves perspectives (per entomar-les i per ampliar-les). Com deia el gran amic desaparegut, en Carles Capdevila, “Funes convida a pensar –abans i després– sobre la relació amb els adolescents de casa. Inspira en lloc d’alliçonar. I combina les ganes d’entendre’ls amb la necessitat de ser exigents amb ells però alhora autocrítics amb l’oferta que els dóna la societat, l’institut i la família”».

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Estima'm quan menys m'ho mereixi ... perquè és quan més ho necessito

© Carlos Gurpegui

Jaume Funes Artiaga (Calataiud, 1947). Psicòleg, educador i periodista, ha dedicat bona part de la seva vida a escoltar, comprendre i ajudar els adolescents. Ha treballat a l’administració, l’escola, el carrer i els espais terapèutics. Autor de molts llibres i articles, va publicar el primer, La nova delinqüència infantil i juvenil, el 1982, quan semblava que el problema dels joves eren les bandes. Pensant en la renovació de l’escola, va publi...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 28/08/2019 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17420-84-0 | Codi: 10244156 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Estima'm quan menys m'ho mereixi ... perquè és quan més ho necessito

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir