Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Tancar
Planeta de Libros
Anar al recomanador
ESTOIG CORPUS

Xavier Mestres Pons | Institut Català de la Cuina

Format únic

ESTOIG CORPUS

Xavier Mestres Pons | Institut Català de la Cuina

Editorial: Columna Edicions
Temàtica:
Col·lecció: COL.LECCIO CUINA
Número de pàgines: 520
Un llibre imprescindible a totes les cuines de Catalunya.
Sinopsi de ESTOIG CORPUS:
La Corpus de la cuina catalana és la bíblia de la cuina catalana tradicional, el receptari més complet que mai s'ha fet de la nostra gastronomia. És un llibre que neix amb la intenció d'esdevenir el gran clàssic de la cuina catalana. Es tracta de l'inventari del patrimoni popular gastronòmic català, una eina pràctica per a tots aquells que vulguin conèixer i continuar fent els plats tradicionals.Hi trobareu més de 900 receptes entre entrants, primers plats, segons plats i postres; tots aquells que un extens equip de col·laboradors creat per l'Institut Català de la Cuina considera el cànon de la nostra cuina. Els plats estan ordenats alfabèticament -per tal que sigui molt fàcil trobar-los- i explicats amb precisió. Aquest immens treball, fet amb la participació dels cuiners de més de 400 restaurants, està avalat per 5 anys de recerca col·lectiva per totes les comarques.
El vull L’he llegit
Format únic

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/11/2007 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-0888-2 | Codi: 10021042 | Format: 1 x 1 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: COL.LECCIO CUINA

Totes les opinions de ESTOIG CORPUS

Aquest llibre té 0 Comentaris Deixa el teu comentari
No hi ha comentaris del llibre