Grup62
Il·lustrat
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Cuinar el Mediterrani

Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Cuina | Receptes
Temàtica: Cuina | Xefs
Col·lecció: FORA DE COL.LECCIO
Traductor: Núria Garcia Caldés
Nombre de pàgines: 224

Sinopsi de Cuinar el Mediterrani:

El nou llibre de Joan Roca.

Un homenatge a la cuina mediterrània.

D’Algesires a Istanbul hi ha un mar que ha estat bressol de les grans civilitzacions del món antic i que reuneix actualment un patrimoni gastronòmic incomparable. La diversitat de les cuines dels pobles mediterranis és un reflex de la seva riquesa cultural, un tresor viu i immens que segueix en constant evolució i que volem convidar-te a descobrir.

En aquest llibre hi trobaràs 80 receptes senzilles de tot l’arc mediterrani, una celebració dels sabors, les aromes, les elaboracions i les tècniques tradicionals del Mediterrani més autèntic i divers per preparar a casa i gaudir amb la família i els amics. Plats dolços i salats, de vegetals, de peix, de carn, de postres, per compartir i per menjar amb les mans, que et portaran de viatge pel Mare Nostrum que tant estimem.

Il·lustrat
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre els autors de Cuinar el Mediterrani

Joan Roca i Fontané (Girona, 1964) va iniciar la seva carrera professional juntament amb els seus pares i els seus avis al restaurant familiar de cuina catalana Can Roca i va compaginar aquesta tasca amb els estudis a l’Escola d’Hostaleria de Girona, on també va impartir classes i a la qual segueix estretament vinculat. Avui regenta i dirigeix, amb els seus dos germans, Josep —sommelier— i Jordi —xef de pastisseria—, El Celler de Can Roca, que...

Llegir-ne més

Salvador Brugués i Fontané (Sant Hilari Sacalm, 1964) és col·laborador d’El Celler de Can Roca i professor de cuina des del 1989. De família hotelera, va cursar els estudis a l’Escola d’Hostaleria de Girona. És especialista en cuina al buit i coautor, juntament amb Joan Roca, dels llibres La cuina al buit, Cuina amb Joan Roca, Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura i Cuina mare.

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 21/02/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3145-3 | Codi: 10338187 | Format: 19,5 x 25,5 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: FORA DE COL.LECCIO | Traductor: Núria Garcia Caldés

Totes les opinions de Cuinar el Mediterrani

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir