Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Tancar
Planeta de Libros
Anar al recomanador
  1. Grup62.cat
  2. /
  3. Cuina
  4. /
  5. Receptes
  6. /
  7. Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura
Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura
Descobreix una forma de cuinar més sabrosa, més saludable

| Salvador Brugués

Tria format

Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura

Descobreix una forma de cuinar més sabrosa, més saludable

| Salvador Brugués

Editorial: Columna Edicions
Temàtica:
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Número de pàgines: 352

Arriba la nova tendència en cuina domèstica, avalada pel millor xef del món.

Sinopsi de Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura:

"Aquesta obra us mostrarà tot el que hem après en la cuina d'El Celler de Can Roca, però també en les nostres respectives cuines familiars, amb la intenció d'ensenyar-vos diferents tècniques que milloraran els vostres plats. Veurem que la baixa temperatura ja es practica des de fa milers d'anys i que bàsicament la novetat del desenvolupament tecnològic és el control i la precisió, amb la què podem cuinar avui dia. Però al final, del que es tracta quan cuinem és de gaudir de les bondats de transmetre coneixement, valors i afecte. Cuinant podem descobrir la nostra cultura i el món sencer, podem desafiar els sentits, fer volar la imaginació o vincular-nos una miqueta més a la nostra terra, som capaços d'expressar gratitud i de dedicar temps als nostres éssers estimats. Tot això és el que més compta. Us animo a descobrir un conjunt de tècniques que sens dubte us ajudaran a aconseguir resultats millors en les vostres cuines. Espero que gaudiu de l'aventura."

El vull L’he llegit
Tria format

Continguts extra

Fragment
Joan_Roca_a_baixa_temperatura.pdf
Descarregar 2,87 M

Sobre els autors de Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura

Sobre els autors de Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura

Joan Roca Fontané (1964) és el cuiner del Celler de Can Roca de Girona. S?ha format professionalment al restaurant familiar dels seus pares Can Roca, i acadèmicament a l?Escola d?Hosteleria i Turisme de Girona. i als restaurants El Bulli (Roses), El Racó de Can Faves (Sant Celoni), Georges Blanc (Vonnas, França) i La Galvia (D.F. Mèxic).Des de 1986 dirigeix el seu restaurant, El Celler de Can Roca, juntament amb els seus germans, Josep a la sa...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 23/03/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2065-5 | Codi: 10137518 | Format: 19 x 25,5 cm. | Tinta: Fotografies dins tot el text a color | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductor: Traductores varios

Totes les opinions de Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura

Aquest llibre té 0 Comentaris Deixa el teu comentari
No hi ha comentaris del llibre