Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura

Descobreix una forma de cuinar més sabrosa, més saludable
Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Cuina | Cuina catalana
Temàtica: Cuina | Receptes
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Traductor: Traductores varios
Nombre de pàgines: 352

Sinopsi de Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura:

Arriba la nova tendència en cuina domèstica, avalada pel millor xef del món.

"Aquesta obra us mostrarà tot el que hem après en la cuina d'El Celler de Can Roca, però també en les nostres respectives cuines familiars, amb la intenció d'ensenyar-vos diferents tècniques que milloraran els vostres plats. Veurem que la baixa temperatura ja es practica des de fa milers d'anys i que bàsicament la novetat del desenvolupament tecnològic és el control i la precisió, amb la què podem cuinar avui dia. Però al final, del que es tracta quan cuinem és de gaudir de les bondats de transmetre coneixement, valors i afecte. Cuinant podem descobrir la nostra cultura i el món sencer, podem desafiar els sentits, fer volar la imaginació o vincular-nos una miqueta més a la nostra terra, som capaços d'expressar gratitud i de dedicar temps als nostres éssers estimats. Tot això és el que més compta. Us animo a descobrir un conjunt de tècniques que sens dubte us ajudaran a aconseguir resultats millors en les vostres cuines. Espero que gaudiu de l'aventura."



Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre els autors de Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura

Joan Roca i Fontané (Girona, 1964) va iniciar la seva carrera professional juntament amb els seus pares i els seus avis al restaurant familiar de cuina catalana Can Roca i va compaginar aquesta tasca amb els estudis a l’Escola d’Hostaleria de Girona, on també va impartir classes i a la qual segueix estretament vinculat. Avui regenta i dirigeix, amb els seus dos germans, Josep —sommelier— i Jordi —xef de pastisseria—, El Celler de Can Roca, que...

Llegir-ne més

Salvador Brugués i Fontané (Sant Hilari Sacalm, 1964) és col·laborador d’El Celler de Can Roca i professor de cuina des del 1989. De família hotelera, va cursar els estudis a l’Escola d’Hostaleria de Girona. És especialista en cuina al buit i coautor, juntament amb Joan Roca, dels llibres La cuina al buit, Cuina amb Joan Roca, Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura i Cuina mare.

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Joan_Roca_a_baixa_temperatura.pdf
Descarregar 2,87 M

Fitxa tècnica

Data de publicació: 23/03/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2065-5 | Codi: 10137518 | Format: 19 x 25,5 cm. | Tinta: Fotografies dins tot el text a color | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductor: Traductores varios | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir