Grup62
Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura
Descobreix una forma de cuinar més sabrosa, més saludable

| Salvador Brugués

Tria format
Veure opcions de compra
24.95 €

Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura

Descobreix una forma de cuinar més sabrosa, més saludable

| Salvador Brugués

Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Cuina | Receptes
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Traductor: Traductores varios
Nombre de pàgines: 352

Sinopsi de Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura:

Arriba la nova tendència en cuina domèstica, avalada pel millor xef del món.

"Aquesta obra us mostrarà tot el que hem après en la cuina d'El Celler de Can Roca, però també en les nostres respectives cuines familiars, amb la intenció d'ensenyar-vos diferents tècniques que milloraran els vostres plats. Veurem que la baixa temperatura ja es practica des de fa milers d'anys i que bàsicament la novetat del desenvolupament tecnològic és el control i la precisió, amb la què podem cuinar avui dia. Però al final, del que es tracta quan cuinem és de gaudir de les bondats de transmetre coneixement, valors i afecte. Cuinant podem descobrir la nostra cultura i el món sencer, podem desafiar els sentits, fer volar la imaginació o vincular-nos una miqueta més a la nostra terra, som capaços d'expressar gratitud i de dedicar temps als nostres éssers estimats. Tot això és el que més compta. Us animo a descobrir un conjunt de tècniques que sens dubte us ajudaran a aconseguir resultats millors en les vostres cuines. Espero que gaudiu de l'aventura."



Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Tria format
Veure opcions de compra
24.95 €

Sobre l'autor de Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura

Sobre l'autor de Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura

Joan Roca Fontané (1964) és el cuiner del Celler de Can Roca de Girona. S?ha format professionalment al restaurant familiar dels seus pares Can Roca, i acadèmicament a l?Escola d?Hosteleria i Turisme de Girona. i als restaurants El Bulli (Roses), El Racó de Can Faves (Sant Celoni), Georges Blanc (Vonnas, França) i La Galvia (D.F. Mèxic).Des de 1986 dirigeix el seu restaurant, El Celler de Can Roca, juntament amb els seus germans, Josep a la sa...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Joan_Roca_a_baixa_temperatura.pdf
Descarregar 2,87 M

Fitxa tècnica

Data de publicació: | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2065-5 | Codi: 10137518 | Format: 19 x 25,5 cm. | Tinta: Fotografies dins tot el text a color | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductor: Traductores varios

Totes les opinions de Cuina amb Joan Roca a baixa temperatura

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir