Fem servir cookies pròpies i de tercers per recopilar informació estadística de l’ús de la nostra pàgina web www.grup62.cat i mostrar a l’Usuari la publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si l’Usuari continua navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Tancar
Planeta de Libros
Cuina mare
Receptes senzilles i tradicionals per cuinar a casa

Cuina mare

Receptes senzilles i tradicionals per cuinar a casa
Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Cuina | Gastronomia
Temàtica: Cuina | Receptes
Col·lecció: FORA DE COL.LECCIO
Traductor: Núria Parés Sellarés
Nombre de pàgines: 224
Tria format

El nou llibre de Joan Roca amb senzilles receptes tradicionals per cuinar a casa. 
Un homenatge a la cuina tradicional, a la cuina de les mares.

Sinopsi de Cuina mare:

Després de dedicar els seus dos llibres anteriors a les tècniques culinàries, Joan Roca recupera, en aquest llibre, la cuina tradicional de les mares, les receptes de sempre, amb l'objectiu que tothom pugui cuinar a casa. Sense perdre el seu toc de qualitat, ens ofereix receptes sense complicacions, ni tecnicismes.

Quines receptes s'inclouen en el llibre?

• Receptes de tota la vida, les receptes de les nostres mares.

• Receptes de tota la vida adaptades a la cuina actual. Per exemple, receptes baixes en greixos.

• Plats de sempre però amb una versió modernitzada.

El llibre comptarà amb una distribució clàssica de receptes: entrants, peixos, carns, ous, verdures i postres; així com amb una breu introducció a les tècniques fonamentals de la cuina.


Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Guardar a favorits Guardat a favorits Marcar com a llegit Marcat com a llegit
Tria format

Sobre l'autor de Cuina mare

Sobre l'autor de Cuina mare

Joan Roca Fontané (1964) és el cuiner del Celler de Can Roca de Girona. S?ha format professionalment al restaurant familiar dels seus pares Can Roca, i acadèmicament a l?Escola d?Hosteleria i Turisme de Girona. i als restaurants El Bulli (Roses), El Racó de Can Faves (Sant Celoni), Georges Blanc (Vonnas, França) i La Galvia (D.F. Mèxic).Des de 1986 dirigeix el seu restaurant, El Celler de Can Roca, juntament amb els seus germans, Josep a la sa...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2484-4 | Codi: 10234888 | Format: 19,5 x 25,5 cm. | Tinta: Integradas a color | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: FORA DE COL.LECCIO | Traductor: Núria Parés Sellarés | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Cuina mare

Aquest llibre té 0 Comentaris, sigues el primer a comentar!
Deixar un comentari