Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

La cuina de la meva mare

Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Cuina | Cuina catalana
Temàtica: Cuina | Receptes
Col·lecció: COL.LECCIO CUINA
Nombre de pàgines: 256

Sinopsi de La cuina de la meva mare:

Joan Roca, un dels millors cuiners de l'avantguardagastronòmica mundial, revela els seus orígens culinaris.

El prestigiós cuiner Joan Roca, cap d’El Celler de Can Roca, recull en aquest llibre que teniu a les mans un seguit de receptes de la seva mare, Montserrat, que ella mateixa ha fet al llarg de la seva vida al restaurant Can Roca de Girona. Hi trobareu des dels calamars a la romana fi ns als canelons de festa major, passant pel fricandó i la sarsuela de peix. Més de cent vint receptes que constitueixen un petit homenatge a la cuina tradicional catalana, el fonament de la cuina que ell fa a El Celler de Can Roca.

Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de La cuina de la meva mare

Joan Roca i Fontané (Girona, 1964) va iniciar la seva carrera professional juntament amb els seus pares i els seus avis al restaurant familiar de cuina catalana Can Roca i va compaginar aquesta tasca amb els estudis a l’Escola d’Hostaleria de Girona, on també va impartir classes i a la qual segueix estretament vinculat. Avui regenta i dirigeix, amb els seus dos germans, Josep —sommelier— i Jordi —xef de pastisseria—, El Celler de Can Roca, que...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 31/07/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1788-4 | Codi: 383380 | Format: 15 x 22,5 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: COL.LECCIO CUINA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de La cuina de la meva mare

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir