Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Guia de vins de Catalunya 2012

Silvia Naranjo Rosales | Jordi Alcover Mestres

Editorial: Pòrtic Edicions
Temàtica: Cuina | Vins
Col·lecció: FORA COL·LEC
Nombre de pàgines: 472

Sinopsi de Guia de vins de Catalunya 2012:

Una anàlisi de la nova collita del vi català, amb el rigor i la imparcialitat de sempre.
La guia de vins de Catalunya 2012 ofereix una anàlisi de la nova collita del vi català, amb el rigor i la imparcialitat de sempre. Enguany, la guia conté 1.600 referències de vins, tastats a cegues i ordenats segons la puntuació --com en anys anteriors--, però incorpora una secció estadística amb els 110 vins més ben puntuats, la nota mitjana de cada celler i cada DO, una secció dedicada als vins de pagès i nous espais com l'Alguer i el Rosselló, amb els quals compartim part de la nostra història agrària.
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/12/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9809-195-3 | Codi: 171569 | Format: 12,5 x 20 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: FORA COL·LEC | Sentit de lectura: Occidental

Blog

Jo ja sé quin llibre regalaré: La Guia de Vins de Catalunya 2012 per al Tió!

Sí, és ben sabut allò que el Tió caga neules i torrons, res d’arengades, però… què passa amb el vi? Aquest és un missatge dedicat al Tió que tenim plantat a casa des de fa uns quants dies. El meu primer regal de Nadal serà per a ell.

“Estimat Tió, per què enguany no acompanyes les neules amb una Mistela Molt Vella del Masroig o amb un Panses Dolç de Garnatxa Blanca? I els torrons, què tal amb un Argila Xarel·lo Brut Nature Gran Reserva?

Ja n’hi ha prou de regals eixuts, Tió, que si volem alegria, el vi fa sang i, sobretot, fa oblidar totes les males notícies que aquest 2011 ha tingut a mal anar-nos deixant. Per què t’estimes més una ampolla de perfum, per més violetes que tingui, que no pas un Vall Llach amb aquella olor de cacau? De debò, Tió, m’interessa més un Abadal 3.9 que qualsevol regal 2.0!

Si no et fa res, al costat de les mandarines, t’hi deixaré la Guia de Vins de Catalunya 2012. Te la regalo! Ves-te-la llegint. Veuràs que hi trobaràs una gran varietat de vins i caves que et/ens faran el pes, segur! Et recomano que paris atenció a les puntuacions que els donen el Jordi i la Sílvia… ells en saben molt i així tindràs la seguretat d’encertar amb l’elecció.

Ja saps que em tens a la teva disposició per si tens la vista cansada i necessites un cop de mà amb les icones per veure amb què hem de maridar. És important que ho tinguis en compte, també, perquè per Sant Esteve farem canelons i no voldria rebre crítiques pel vi, eh?

Una abraçada amb molt d’afecte i grans esperances,

Montserrat

PD: està bé, si has d’afluixar veles per això de la crisi, al final hi trobaràs la Guia amb una setantena de cerveses catalanes… ho deixo a les teves mans!”

Moltes gràcies i Bon Nadal!

Totes les opinions de Guia de vins de Catalunya 2012

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir