Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Inferno

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Nombre de pàgines: 640

Sinopsi de Inferno:

«Els llocs més obscurs de l'infern estan reservats per a aquells que mantenen la neutralitat en temps de crisi moral».

El professor de simbologia Robert Langdon es desperta en un hospital a mitja nit, desorientat i amb una ferida al cap. No recorda res de les últimes trenta-sis hores. Ni com ha arribat allà ni l’origen de l’objecte macabre que els metges descobreixen entre les seves pertinences. El món d’en Langdon aviat es converteix en un caos i es veu obligat a fugir pels carrers de Florència amb una intel·ligent jove, la Sienna Brooks, que acaba salvant-li la vida gràcies a les seves hàbils maniobres. En Langdon no triga a adonar-se que posseeix una sèrie de codis inquietants creats per un científic brillant; un geni amb una obsessió per la fi del món només equiparable a la passió que mostra per una de les obres mestres més influents: Inferno, l’obscur poema èpic de Dante Alighieri. 

En la seva fugida a través d’escenaris tan coneguts com el Palazzo Vecchio, els jardins Boboli o el Duomo, en Langdon i la Brooks descobreixen una xarxa de passadissos ocults i secrets antics així com un nou i terrorífic paradigma científic que podria ser utilitzat per millorar la vida a la Terra o per destruir-la. 

Apassionant i controvertida, Inferno és una lectura endimoniadament entretinguda; una novel·la que captivarà el lector amb la bellesa de l’art, la història i la literatura italianes… al mateix temps que planteja qüestions provocatives sobre el paper de la ciència en el nostre futur.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Inferno

Dan Brown© Quim Vives

Dan Brown ha venut més de 234 milions d’exemplars de la seva obra a tot el món i els seus llibres s’han traduït a 56 llengües. És l’autor número 1 de The New York Times de diverses novel·les, inclosa El codi Da Vinci, que avui segueix com el llibre més venut en llengua castellana amb més de 8 milions d’exemplars, Inferno, El símbol perdut, Àngels i dimonis, El gran engany i Fortalesa digital.

Viu a Nova Anglaterra amb la seva dona i és llicen...

Llegir-ne més
Vídeos de Inferno
Selecciona un booktràiler
Carregant...
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/05/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-862-3 | Codi: 175192 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA

Blog

Inferno, de Dan Brown

‘Els cercles més obscurs de l’infern estan reservats per a aquells que mantenen la neutralitat en temps de crisi moral’; no em direu que no és una gran frase, eh? Doncs ara prepareu-vos, perquè en comptes de parlar-vos d’un assaig de filosofia us vaig a parlar d’un thriller en tota regla: Inferno, d’en Dan Brown.

Diu la frase de màrqueting d’Empúries: “benvingut a l’infern de Dan Brown”. I crec que haurien de dir “benvingut al teu infern, lector” perquè en el temps que trigues a llegir-lo pateixes insomni, t’aïlles socialment, perds la gana… només estàs per llegir! Sí, una vegada més en Robert Langdon ens atrapa en una teranyina de símbols de la qual no en volem sortir si no és amb la resposta correcta! I, és clar, per assolir aquest objectiu ens cal devorar les 632 pàgines de la novel·la.

No patiu que no us en diré massa, perquè qualsevol cosa pot ser xerrar de més, però deixeu-me que us confirmi que la major part de l’acció passa a Itàlia (a la coberta hi surt Florència, però no és aquesta l’única ciutat europea de la narració…) i que en Robert Langdon troba més símbols que mai, en aquesta ocasió desfent el cabdell de La Divina Comèdia, de Dante, en un dia.

El llibre el vaig tenir a les mans el mateix dijous, però no el vaig començar a llegir amb temps fins dissabte, a causa d’un bon refredat que, barrejat amb la pluja, em va tenir tancada a casa. Diumenge em van deixar llegir-lo molt poc, perquè vam passar el dia en família… però el trajecte amb cotxe el vaig fer llegint en el seient de l’acompanyant i ahir dilluns, com que era festa, li vaig clavar la darrera mossegada! Crec que amb això us ho he dit tot, oi? No és magnífica literatura, és clar que no, però sí que és una grandíssima novel·la, perquè aconsegueix exactament el seu propòsit: fer-nos passar una estona molt i molt distreta, vibrant, i aprenent coses d’aquelles que et fan pensar que has fer augmentar unes dècimes el teu coneixement, en aquest cas, pel que fa al Renaixement italià.

Aquí teniu el primer capítol en pdf i la pàgina oficial del llibre.

Inferno, de Dan Brown

Primer va ser la dona, després el germà, la cunyada… Tothom s’estava llegint Inferno i jo ja no podia compartir cap sobretaula perquè els qui m’envoltaven havien d’anar amb compte per no fer-me cap “spoiler” durant l’àpat familiar. Així doncs, m’he llegit l’últim del Dan Brown empès per la pressió unànime i us puc dir que no me’n penedeixo gens.

Home, no vull afirmar que és la novel·la de la meva vida perquè això seria passar-me, però sí que m’ho he passat molt bé. Sabeu aquestes tardes que ja fa calor i l’única cosa que et demana el cos és jeure? Doncs la companyia del Langdon fa que no puguis ni plantejar-te aclucar l’ull! Vas girant full i pim pam, ja estàs atrapat!

Deia el Kim que és una novel·la per llegir amb l’iPad al costat i és ben cert, perquè t’agafen moltes ganes de veure mapes, fotos, wikis… La veritat, és un llibre que et pica la curiositat i que et fa replantejar les vacances: et fa tenir ganes de passar l’estiu a Itàlia (o una mica més lluny i tot!).

Benvingudes les lectures d’estiu, Nosaltres!

Aquí teniu el primer capítol en pdf i la pàgina oficial del llibre.

Totes les opinions de Inferno

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir