Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Origen

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Esther Roig Giménez
Nombre de pàgines: 640

Sinopsi de Origen:

Barcelona i Gaudí, al centre del nou thriller de Dan Brown.
La nova aventura de Robert Langdon el portarà a recórrer La Pedrera, la Sagrada Família i Montserrat entre altres.

En Robert Langdon, professor de simbologia i iconografia religiosa de la Univeristat de Harvard, va fins al museu Guggenheim de Bilbao on es farà un anunci transcendental que «canviarà per sempre com entenem la ciència». L’amfitrió de la vetllada és l’Edmond Kirsch, un jove multimilionari convertit en figura de renom mundial arran dels seus visionaris invents tecnològics i prediccions arriscades. En Kirsch, un dels alumnes més brillants que va tenir en Langdon, es disposa a revelar un descobriment extraordinari que donarà resposta a les dues preguntes que han obssesionat la humanitat des del principi dels temps.

D’on venim? A on anem?

Durant la presentació, perfectament orquestrada per l’Edmond Kirsch i la directora del museu, l’Ambra Vidal, es desencadena un caos davant la mirada atònita dels nombrosos convidats i els milions d’espectadors de tot el món. Davant la imminent  amenaça que la troballa es perdi per sempre, en Langdon i l’Ambra han de fugir desesperadament a Barcelona i començar una carrera  contrarellotge per localitzar la críptica contrasenya que els donarà accés al revolucionari secret d’en Kirsch.

Perseguits per un enemic turmentat i perillós, el poder del qual sembla provenir directament del mateix Palau Reial de Madrid, en Langdon i l’Ambra descobriran els episodis més obscurs de la història i l’extremisme religiós. Seguint un rastre de pistes format per obres d’art modern i símbols enigmàtics, disposaran de poques hores per intentar desvelar la investigació d’en Kirsch i la seva colpidora revelació sobre l’origen i el destí de la Humanitat.

La història d’Origen es desenvolupa íntegrament a Espanya, on Robert Langdon recorrerà Bilbao, Madrid i Sevilla, a més de Barcelona. Amb l’autor d’ El codi Da Vinci, els lectors visitaran llocs tan emblemàtics com el Museu Guggenheim Bilbao, el Palau Reial de Madrid, la Casa Milà (la Pedrera), la Sagrada Família, el monestir de Montserrat o la catedral de Sevilla.

Com ja va passar amb París a El codi Da Vinci, amb Roma a Àngels i dimonis o amb Florència a Inferno, els escenaris de les novel·les de Dan Brown sempre han estat un element clau en les seves trames.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Origen

Dan Brown© Quim Vives

Dan Brown ha venut més de 234 milions d’exemplars de la seva obra a tot el món i els seus llibres s’han traduït a 56 llengües. És l’autor número 1 de The New York Times de diverses novel·les, inclosa El codi Da Vinci, que avui segueix com el llibre més venut en llengua castellana amb més de 8 milions d’exemplars, Inferno, El símbol perdut, Àngels i dimonis, El gran engany i Fortalesa digital.

Viu a Nova Anglaterra amb la seva dona i és llicen...

Llegir-ne més
Vídeos de Origen
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 05/10/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2315-1 | Codi: 10193587 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Integrades en b/n | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Esther Roig Giménez | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Origen

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir