Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Inferno

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Esther Roig Giménez
Nombre de pàgines: 640

Sinopsi de Inferno:

«Els llocs més obscurs de l'infern estan reservats per a aquells que mantenen la neutralitat en temps de crisi moral».

El professor de simbologia Robert Langdon es desperta en un hospital a mitja nit, desorientat i amb una ferida al cap. No recorda res de les últimes trenta-sis hores. Ni com ha arribat allà ni l’origen de l’objecte macabre que els metges descobreixen entre les seves pertinences. El món d’en Langdon aviat es converteix en un caos i es veu obligat a fugir pels carrers de Florència amb una intel·ligent jove, la Sienna Brooks, que acaba salvant-li la vida gràcies a les seves hàbils maniobres. En Langdon no triga a adonar-se que posseeix una sèrie de codis inquietants creats per un científic brillant; un geni amb una obsessió per la fi del món només equiparable a la passió que mostra per una de les obres mestres més influents: Inferno, l’obscur poema èpic de Dante Alighieri. 

En la seva fugida a través d’escenaris tan coneguts com el Palazzo Vecchio, els jardins Boboli o el Duomo, en Langdon i la Brooks descobreixen una xarxa de passadissos ocults i secrets antics així com un nou i terrorífic paradigma científic que podria ser utilitzat per millorar la vida a la Terra o per destruir-la. 

Apassionant i controvertida, Inferno és una lectura endimoniadament entretinguda; una novel·la que captivarà el lector amb la bellesa de l’art, la història i la literatura italianes… al mateix temps que planteja qüestions provocatives sobre el paper de la ciència en el nostre futur.

     

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Inferno

Dan Brown© Quim Vives

Dan Brown ha venut més de 234 milions d’exemplars de la seva obra a tot el món i els seus llibres s’han traduït a 56 llengües. És l’autor número 1 de The New York Times de diverses novel·les, inclosa El codi Da Vinci, que avui segueix com el llibre més venut en llengua castellana amb més de 8 milions d’exemplars, Inferno, El símbol perdut, Àngels i dimonis, El gran engany i Fortalesa digital.

Viu a Nova Anglaterra amb la seva dona i és llicen...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Inferno_columna.pdf
Descarregar 581,3 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 30/08/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2314-4 | Codi: 10193395 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Esther Roig Giménez | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Inferno

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir