Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Fortalesa digital

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Traductor: Mar Albacar Morgo
Nombre de pàgines: 448

Sinopsi de Fortalesa digital:

Un codi misteriós i indesxifrable farà trontollar les més altes esferes de poder.

Quan el sofisticat superordinador de la NSA –l’agència d’intel·ligència més poderosa del món— intercepta un codi que és incapaç de desxifrar, haurà de recórrer a la seva criptògrafa més qualificada, la Susan Fletcher. Fletcher descobrirà una cosa que farà trontollar les més altes esferes de poder: un intricat codi que si arribés a fer-se públic podria provocar el desastre més gran de la història dels serveis d’intel·ligència dels Estats Units. 

Atrapada en una espiral de secrets i mentides, Fletcher vol salvar l’agència en què creu, però, traïda per totes bandes, aviat s’adona que haurà de lluitar no tan sols pel seu país sinó també per la seva vida. Una batalla per la supervivència, una carrera crucial per destruir una creació saviesa increïble que amenaça l’equilibri mundial per sempre.

Un thriller trepidant i vertiginós que transporta els lectors des dels carrers de Sevilla o els gratacels de Tòquio fins al cor d’un dels organismes més secrets del món. La primera novel·la de Dan Brown.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Fortalesa digital

Dan Brown© Quim Vives

Dan Brown ha venut més de 234 milions d’exemplars de la seva obra a tot el món i els seus llibres s’han traduït a 56 llengües. És l’autor número 1 de The New York Times de diverses novel·les, inclosa El codi Da Vinci, que avui segueix com el llibre més venut en llengua castellana amb més de 8 milions d’exemplars, Inferno, El símbol perdut, Àngels i dimonis, El gran engany i Fortalesa digital.

Viu a Nova Anglaterra amb la seva dona i és llicen...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/11/2005 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-158-7 | Codi: 10031217 | Format: 16 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Traductor: Mar Albacar Morgo

Totes les opinions de Fortalesa digital

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir