Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Jo, Steve Jobs

Jo, Steve Jobs. Idees inspiradores i innovadores en les seves prop

George Beahm

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 128

Sinopsi de Jo, Steve Jobs:

Les seves innovadores i inspiradores idees en les seves pròpies paraules
Ser o no ser "Tens un temps limitat i no pots perdre'l vivint la vida d'un altre. No quedis atrapat en el dogma de viure segons els paràmetres del que els altres pensen. Que el soroll de les opinions dels altres no silenciï la teva pròpia veu interior. I el més important: tingues el valor d'obeir el teu cor i la teva intuïció, que, en certa manera, saben el que tu vols ser de debò. Tota la resta és secundari".Discurs inaugural de curs, Universitat de Stanford, 12 de juny de 2005Essència d'Apple: els treballadors "La nostra essència es troba en les nostres idees, en la nostra gent. És la nostra motivació per anar cada matí a treballar i relacionar-nos amb persones tan brillants. Jo sempre he pensat que l'elecció del personal és el cor i l'ànima del que fem".D5 Conference: All Things Digital, 30 de maig de 2007Ser els millors "No serem els primers en aquesta festa, serem els millors". (Acte d'Apple amb motiu de l'iPhone OS 4.0, 8 d'abril de 2010)Basat en les entrevistes i intervencions públiques que Steve Jobs va oferir al llarg de la seva vida, aquest llibre recull els pensaments més sagaços i brillants d'aquest visionari que va revolucionar la nostra manera de veure el món. Més de dues-centes reflexions que són de lectura essencial per a tots aquells que desitgen trobar solucions innovadores i plenes d'inspiració aplicables a tots els àmbits de la vida.
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 13/12/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1481-4 | Codi: 383107 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductor: Núria Parés Sellarès

Blog

Jo, Steve Jobs

En Marc és l’home més Apple que tenim. Sembla que estigui esponsoritzat per aquesta empresa. També pel Barça –és per això que també li passem els llibres culés-, però sobretot per l’empresa de la poma mossegada. És per això que quan va arribar aquest llibre, no ho vam dubtar!

Jo, Steve Jobs, de George Beahm, és un llibre que recull un munt de cites del creador d’Apple en moments molt concrets i importants de la seva vida. Una de les coses que més m’ha agradat és que hi trobareu de tot. No només hi tenen cabuda les qüestions relacionades amb la informàtica, sinó que també hi ha el pensament d’aquest senyor pel què fa al treball en equip, la competitivitat, la manera de fer les coses, (molt i molt sobre) l’art i (molt i molt) sobre el disseny.

El llibre recull, breument, les petites picabaralles que va tenir també amb Bill Gates, i amb els individus que quan va arribar el moment, el van fer fora de la seva pròpia empresa:

“L’únic problema que té Microsoft és que no tenen gust. I ho dic seriosament, en el sentit que no se’ls acudeixen idees originals i no aporten gaire cultura als seus productes. Em sembla molt bé el seu èxit… en gran part se’l mereixen. El que no m’agrada gens és que en realitat fabriquen productes de tercera”

Grans perles, sens dubte.

El que no es pot negar és que Steve Jobs era un geni, però també era un individu summament “sobrat”:

“Nosaltres no fem màrqueting ni contractem consultors (…). Simplement fem productes excel·lents”

En resum, que aquest llibre recull les millors frases de, segurament per actitud, el Mourinho de la informàtica. Això sí, amb “jogo bonito” i fent servir els dits per moure les coses en una pantalla.

Totes les opinions de Jo, Steve Jobs

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir