Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Josep Pla: sis amics i una amant

Sinopsi de Josep Pla: sis amics i una amant:

A partir dels seus amics i una amant, descobrim el Josep Pla més íntim.

La vida de Josep Pla i la lectura de les seves obres ofereixen contínues sorpreses, un dels més seguits de la literatura catalana. Xavier Febrés ens introdueix en l’univers íntim de Pla a partir de sis amics i una amant, en fa el retrat biogràfic a través d’algunes de les persones més acostades i decisives a diferents èpoques de la seva vida i ho entrellaça amb la pròpia experiència a l’escenari vital de l’homenot.
Alexandre Plana va ser l’inductor de l’estil literari que convertiria Pla en un dels autors més llegits; l’Hermós era el pescador que li va fer descobrir en viu la sensualitat del paisatge; Josep Martinell, l’amic de la segona meitat de la seva vida dintre de l’esfera privada; Albert Puig Palau, el mecenes de postguerra; Manuel Ortínez, l’introductor al món de l’alta burgesia; Aurora Perea, l’amant obsessiva, i Josep Vergés, l’editor de la voluminosa Obra Completa.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Josep Pla: sis amics i una amant

© Quim Cubert

Xavier Febrés és periodista. Ha estat col·laborador habitual de diversos mitjans de comunicació, com La Vanguardia, El Periódico, El Punt Avui, eldiario.es i Quaderns de Palafrugell. Va dirigir la
col·lecció de llibres de converses “Diàlegs a Barcelona” i ha publicat llibres de viatges, biografies, reportatges i dietaris.
Destaquen els seus estudis sobre Josep Pla, l’últim dels quals és Josep Pla. Sis amics i una amant (2019).

... Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
sis_amics _i_un_amant.pdf
Descarregar 294,38 K
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/05/2019 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17016-92-0 | Codi: 10237450 | Format: 13 x 20,5 cm. | Tinta: Integradas en b/n | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Josep Pla: sis amics i una amant

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir