Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Format únic

Guapa, rica, culta i argentina

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: ALI BEI

Sinopsi de Guapa, rica, culta i argentina:

Aquesta és una visió molt personal, i alhora documentada, sobre l’actualitat de Buenos Aires, la gran capital sud-americana en plena mutació.

Aquesta és una visió molt personal, i alhora documentada, sobre l’actualitat de Buenos Aires, la gran capital sud-americana en plena mutació. Les impressions del viatger conflueixen amb les descripcions literàries dels seus ambients més llegendaris i s’amaren de la seducció dels mites argentins més coneguts. Xavier Febrés desembulla amb destresa un fil conductor que passa atent per la sinuositat d’una història política, l’art del futbol, la passió del tango i la veu poderosa de Jorge Luis Borges, entre altres aspectes.

Rústica sense solapes
Triar format
Format únic

Sobre l'autor de Guapa, rica, culta i argentina

© Quim Cubert

Xavier Febrés és periodista. Ha estat col·laborador habitual de diversos mitjans de comunicació, com La Vanguardia, El Periódico, El Punt Avui, eldiario.es i Quaderns de Palafrugell. Va dirigir la
col·lecció de llibres de converses “Diàlegs a Barcelona” i ha publicat llibres de viatges, biografies, reportatges i dietaris.
Destaquen els seus estudis sobre Josep Pla, l’últim dels quals és Josep Pla. Sis amics i una amant (2019).

... Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 09/06/1999 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-287-1 | Codi: 10023454 | Format: 1 x 1 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: ALI BEI

Totes les opinions de Guapa, rica, culta i argentina

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir