Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Tota una vida per recordar

Premi Ramon Llull 2020
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 480

Sinopsi de Tota una vida per recordar:

La inspiradora història d’una noia plena de talent que busca deixar empremta en un món d’homes en els inicis daurats de Disney Studios.

La Sophie Simmons, amb només setze anys, deixa la seva família a Nova York l’any 1932 per anar a Los Angeles en plena depressió perseguint el seu gran somni: treballar com a animadora de dibuixos a Disney Studios. Aviat descobrirà, però, que no és un món per a dones. I així, entre amors i desamors, encaixant els cops que li dona la vida, la Sophie lluitarà fins al final enmig d’una època convulsa que marcarà un abans i un després en els professionals de l’animació de principis del segle xx.

Tota una vida per recordar és una novel·la amb una protagonista femenina forta, un entorn històric fascinant i una barreja intrigant de personatges de ficció i de la vida real.

 

Va passejar la mirada per l’habitació de matrimoni. Damunt de la tauleta de nit encara reposava un dels fullets que s’havien repartit a les portes del Carthay amb les imatges dels set nans i aquell lema que havia trobat tan encertat:

Tres anys per crear-la,
una hora i mitja per gaudir-ne
i tota una vida per recordar-la.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Tota una vida per recordar

Núria Pradas Andreu és barcelonina i llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. Els anys passats a les aules com a professora de secundària van ser el motor que la va dur a iniciar-se en la literatura infantil i juvenil, gènere en què ha publicat una cinquantena llarga d’obres. El Premi Carlemany, que li va ser atorgat l’any 2012 per l’obra Sota el mateix cel, li va obrir les portes de la narrativa per a adults. La seva...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Tota_una_vida_per_recordar.pdf
Descarregar 528,08 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 04/03/2020 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2632-9 | Codi: 10256341 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Tota una vida per recordar

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir