Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

La vida secreta de la Sylvia Nolan

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 304

Sinopsi de La vida secreta de la Sylvia Nolan:

Secrets familiars, amor i reconciliació. Homenatge a les dones que, durant la República, van apostar per un feminisme alliberador.

1964, Nova York. Després de la mort de la Sylvia Nolan, escriptora de fama internacional, la seva filla, la Idalia, una noia jove i rica de vint-i-cinc anys, fotògrafa i òrfena, rep de l’advocat de la família una capsa que amaga uns documents desconeguts de la seva mare. Dins hi troba unes cartes d’amor apassionades dirigides a la Sylvia i una fotografia datada al 1931 a Barcelona, on surt la seva mare de jove en companyia de dues noies més, la Lola, l’autora de les cartes, i la Cecília Ibars, segons diu la dedicatòria de darrere la foto. Decidida a descobrir el passat de la seva mare i la història de la seva amant, la Idalia viatja a París a la recerca de la Cecília Ibars, de qui té la direcció que l’advocat de la família li ha donat.

Secrets familiars, amor i reconciliació. Una novel·la inoblidable. Un gran homenatge a les dones que, durant la República, van apostar per un feminisme alliberador.

«S’havia enamorat de la capsa de les fulles daurades des del primer dia que l’havia vista a la sala d’estar de la seva mare. No sabia d’on venia. Ni si havia estat sempre allà, amb els mobles, les camèlies i els llums d’aranya, o si havia aparegut per art de màgia. Segurament devia ser això últim. Aquella capsa feia olor de màgia».

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de La vida secreta de la Sylvia Nolan

Núria Pradas Andreu és barcelonina i llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. Els anys passats a les aules com a professora de secundària van ser el motor que la va dur a iniciar-se en la literatura infantil i juvenil, gènere en què ha publicat una cinquantena llarga d’obres. El Premi Carlemany, que li va ser atorgat l’any 2012 per l’obra Sota el mateix cel, li va obrir les portes de la narrativa per a adults. La seva...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
La_vida_secreta.pdf
Descarregar 880,45 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 09/11/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2980-1 | Codi: 10308317 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica

Totes les opinions de La vida secreta de la Sylvia Nolan

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir