Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

La cuina dels monestirs

Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Cuina | Receptes
Col·lecció: COL.LECCIO CUINA
Traductor: Albert Mas Griera
Nombre de pàgines: 200

Sinopsi de La cuina dels monestirs:

En el món d?avui continuen despertant curiositat els misteris que oculten els llocs reservats a la vida espiritual. D?aquest misteri s?han nodrit durant segles els convents i monestirs de tot el món, autèntics bressols del saber universal. La cuina dels m
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de La cuina dels monestirs

Javier de Sagastizabal (Durango, 1942) és economista de professió, però des de fa anys es dedica amb amor i parsimònia a recopilar les receptes que es confeccionen en els diferents monestirs de l?Estat espanyol. Ha publicat, amb gran èxit de vendes, La cocina monacal, La repostería monacal, La guía monacal i Alojamientos monásticos de España. Llegir-ne més

Altres llibres dels autors

Altres llibres de Cuina

Fitxa tècnica

Data de publicació: | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-0678-9 | Codi: 10020855 | Format: 16 x 26,5 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: COL.LECCIO CUINA | Traductor: Albert Mas Griera

Totes les opinions de La cuina dels monestirs

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir