Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

La cuina japonesa del Kabuki

Ricardo Sanz | Juan Manuel Bellver

Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Cuina | Receptes
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Traductor: Pau Joan Hernández i de Fuenmayor
Nombre de pàgines: 176

Sinopsi de La cuina japonesa del Kabuki:

Receptes senzilles i sanes de la gastronomia japonesa
"Una vivència gastronòmica és rodona quan aconsegueix activar els nostres tres cervells: el primari o animal, el mamífer o sensorial i l'humà o espiritual. Moltes de les experiències gastronòmiques més gratificants les he viscut al Kabuki de la mà de Ricardo Sanz i el seu equip, que aconsegueixen arribar a estimular tant els meus records com les meves il·lusions amb una cuina plena de puresa, elegància i equilibri. El coneixement de l'heterodòxia japonesa que posseeix Ricardo, juntament amb la seva creativitat mediterrània, fan de la seva cuina una fórmula única".
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Fitxa tècnica

Data de publicació: 24/11/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1436-4 | Codi: 383094 | Format: 19 x 25,5 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductor: Pau Joan Hernández i de Fuenmayor | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de La cuina japonesa del Kabuki

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir