Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Tancar
Planeta de Libros
  1. Grup62.cat
  2. /
  3. Novel·la contemporània
  4. /
  5. La cuina japonesa del Kabuki
La cuina japonesa del Kabuki

Ricardo Sanz | Juan Manuel Bellver

Format únic

La cuina japonesa del Kabuki

Ricardo Sanz | Juan Manuel Bellver

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Número de pàgines: 176
Receptes senzilles i sanes de la gastronomia japonesa
Sinopsi de La cuina japonesa del Kabuki:
"Una vivència gastronòmica és rodona quan aconsegueix activar els nostres tres cervells: el primari o animal, el mamífer o sensorial i l'humà o espiritual. Moltes de les experiències gastronòmiques més gratificants les he viscut al Kabuki de la mà de Ricardo Sanz i el seu equip, que aconsegueixen arribar a estimular tant els meus records com les meves il·lusions amb una cuina plena de puresa, elegància i equilibri. El coneixement de l'heterodòxia japonesa que posseeix Ricardo, juntament amb la seva creativitat mediterrània, fan de la seva cuina una fórmula única".
El vull L’he llegit
Format únic
NOVEL·LA CONTEMPORÀNIA
NOVEL·LA CONTEMPORÀNIA
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 24/11/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1436-4 | Codi: 383094 | Format: 19 x 25,5 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductor: Pau Joan Hernández i de Fuenmayor

Totes les opinions de La cuina japonesa del Kabuki

Aquest llibre té 0 Comentaris Deixa el teu comentari
No hi ha comentaris del llibre