Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Tancar
Planeta de Libros
  1. Grup62.cat
  2. /
  3. Cuina
  4. /
  5. Receptes
  6. /
  7. La millor cuina amb flors, plantes i fruits silvestres
La millor cuina amb flors, plantes i fruits silvestres
Format únic

La millor cuina amb flors, plantes i fruits silvestres

Editorial: Columna Edicions
Temàtica:
Col·lecció: COL.LECCIO CUINA
Número de pàgines: 304
La cuina de la terra
Sinopsi de La millor cuina amb flors, plantes i fruits silvestres:
Aquest és un llibre de cuina per a tots els gustos basada en productes que temps enrere havien estat populars i que ara, en canvi, es troben en perill d'extinció.La cuina de Iolanda Bustos és extraordinària i senzilla a la vegada. Extraordinària per l'enginy de combinar ingredients que han caigut en desús amb resultats sorprenents, i senzilla pel fet de no manipular el producte més del necessari, sempre amb el màxim respecte i admiració per les coses naturals.Així, l'autora presenta més de 60 espècies vegetals amb les seves característiques principals, aplicacions gastronòmiques i propietats per a la salut, acompanyades d'un ampli recull de receptes en què es poden utilitzar: per exemple, un risotto de pollastre i pastanaga silvestre, una amanida de formatge fresc i calèndules, unes espectaculars broquetes de xai amb mel i romaní, uns musclos amb fonoll marí, un tàrtar de salmó i figues de moro, o bé unes begudes com ara el cava de saüc, el licor de móres i una esplèndida ratafia. 
El vull L’he llegit
Format únic

Sobre l'autor de La millor cuina amb flors, plantes i fruits silvestres

Sobre l'autor de La millor cuina amb flors, plantes i fruits silvestres

Iolanda Bustos (1976) es considera una cuinera autodidacta. L'any 2001, i després del seu pas pel Centre d'Estudis del Mar de Begur - Associació Nereo, on va treballar amb biòlegs i ambientòlegs, es proposa dedicar-se a l'ofici de cuinera al restaurant de la seva família, el Racó de l'Era, a Palau-sator (Empordà). Fins a dia d'avui s'ha format realitzant cursos de cuina temàtics, majoritàriament a l'Aula Gastronòmica de l'Empordà.L'any 2005 co...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/05/2009 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1066-3 | Codi: 10021204 | Format: 16 x 26 cm. | Presentació: Rústega amb solapes | Col·lecció: COL.LECCIO CUINA

Totes les opinions de La millor cuina amb flors, plantes i fruits silvestres

Aquest llibre té 0 Comentaris Deixa el teu comentari
No hi ha comentaris del llibre