Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

La reina al palau dels corrents d'aire (Sèrie Millennium 3)

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Pau Joan Hernández
Nombre de pàgines: 848

Sinopsi de La reina al palau dels corrents d'aire (Sèrie Millennium 3):

Els lectors que van arribar amb l’ai al cor al final de La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina potser preferiran no seguir llegint aquestes línies i descobrir per ells mateixos com continua la sèrie i, sobretot, què li passa a la Lisbeth Salander.

Com ja imaginàvem, la Lisbeth no està morta, tot i que no hi ha gaires raons per cantar victòria: amb un tret al cervell, necessita un miracle, o el cirurgià més hàbil, per salvar la vida. L’esperen setmanes de confinament al mateix centre on un pacient molt perillós continua empaitant-la: l’Aleksandr Zalaixenko, Zala. Des del llit de l’hospital, malgrat el seu gravíssim estat, la Lisbeth fa esforços sobrehumans per mantenir-se alerta, perquè sap que les seves impressionants habilitats informàtiques seran, una vegada més, la seva millor defensa.

Mentrestant, amb una Erika Berger totalment immersa en les lluites de poder i les estratègies comercials del poderós diari Svenska Morgon-Posten, en hores baixes després del descens de vendes i d’anunciants, en Mikael se sent molt sol. Potser la Lisbeth l’ha apartat de la seva vida, però a mesura que les seves investigacions avancen i les obscures raons que hi ha al darrere del complot contra la Salander van prenent forma, en Mikael sap que no pot deixar en mans de la justícia i de l’Estat la vida i la llibertat de la Lisbeth. Pesen sobre ella duríssimes acusacions que fan que la policia mantingui l’ordre d’aïllament, així que en Kalle Blomkvist se les haurà d’empescar per arribar fins a ella, ajudar-la, fins i tot a desgrat, i fer-li saber que continua allà, al seu costat, per sempre.

El 27 d’agost no et perdis Millennium 4, El que no et mata et fa més fort. Torna la Lisbeth, Millennium continua.

 

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de La reina al palau dels corrents d'aire (Sèrie Millennium 3)

© David Lagerlof / Expo

Stieg Larsson (Suècia, 1954-2004) va morir de forma inesperada i tràgica d’un atac de cor, dies després d’entregar al seu editor el tercer volum de la sèrie Millennium i poc abans de veure publicat el primer. Periodista i reporter de guerra molt conegut com a expert en els grups de l’extrema dreta antidemocràtica, va participar a mitjans dels vuitanta en la fundació del projecte antiviolència Stop the Racism, al qual va seguir el 1995 l’Expo F...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 30/08/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16334-40-7 | Codi: 10126234 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Pau Joan Hernández

Totes les opinions de La reina al palau dels corrents d'aire (Sèrie Millennium 3)

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir