Grup62
L'economia de les desigualtats
Tria format
Veure opcions de compra
7.95 €

L'economia de les desigualtats

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Maria Llopis Freixas | Núria Parés Sellarés
Nombre de pàgines: 192

Sinopsi de L'economia de les desigualtats:

L’economista que ha posat en evidència el capitalisme del segle XXI
 

La desigualtat és el problema que defineix els nostres temps i essencialment és la conseqüència de la concentració del capital en unes poques mans. Com es pot establir una redistribució de la riquesa més justa i eficaç?

L’economia de les desigualtats és una anàlisi brillant, lúcida i rigorosa dels mecanismes socioeconòmics que les provoquen i demostra que l’actual augment de la desigualtat es deu a opcions de política econòmica i no a factors estructurals.

«La qüestió de la desigualtat i de la redistribució se situa al centre mateix del debat polític... El conflicte dreta-esquerra demostra que els desacords en l’oportunitat i la forma concreta d’una acció pública de redistribució no es deuen necessàriament a principis oposats de justícia social, sinó més aviat a anàlisis contradictòries dels mecanismes econòmics i socials que produeixen les desigualtats... El veritable conflicte se situa en la manera més eficaç de fer progressar realment les condicions de vida dels més desafavorits i en l’abast dels drets que es poden atorgar a tothom. Només una anàlisi minuciosa dels mecanismes socioeconòmics que produeixen la desigualtat podria donar la seva part de veritat a aquestes dues visions extremes, i potser contribuiria, d’aquesta manera, a l’establiment d’una redistribució més justa i més eficaç. L’objectiu d’aquest llibre és presentar l’estat actual dels coneixements que permeten progressar en aquesta direcció.» Thomas Piketty

Tria format
Veure opcions de compra
7.95 €

Sobre l'autor de L'economia de les desigualtats

Gobierno de Chile

Sobre l'autor de L'economia de les desigualtats

Amb tan sols quaranta-tres anys, Thomas Piketty és un dels màxims experts en l'estudi i l'anàlisi de les desigualtats econòmiques. El seu recent Le Capital du XXI siècle ha marcat un abans i un després en les anàlisis econòmiques. És director d'estudis de l'Escola d'Estudis Superiors de Ciències Socials i professor de l'Escola d'Economia de París. 

... Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
L_economia_de_les_desigualtats.pdf
Descarregar 293,84 K

Per què llegirL'economia de les desigualtats

1

Thomas Pikkety és un dels economistes actuals amb més prestigi.

Coneix-ne més sobre L'economia de les desigualtats

«Com corregir les desigualtats? El llibre de Thomas Piketty arriba per encendre el debat.» Le Monde

«Aquí s’explica tot amb rigor i matisos. Cal llegir-lo.» Cadres CFDT

Opinions

«El pop star de l'economia. La febre de Piketty: més gran que Marx»
The Economist

Fitxa tècnica

Data de publicació: | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17031-97-8 | Codi: 10218865 | Format: 12,5 x 19 cm. | Tinta: Gráficos integrados en b/n | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductors: Maria Llopis Freixas | Núria Parés Sellarés | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de L'economia de les desigualtats

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir