Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

L'economia de les desigualtats

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Maria Llopis Freixas | Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 192

Sinopsi de L'economia de les desigualtats:

La desigualtat és el problema que defineix els nostres temps i essencialment és la conseqüència de la concentració del capital en unes poques mans. Com es pot establir una redistribució de la riquesa més justa i eficaç?

L’economia de les desigualtats és una anàlisi brillant, lúcida i rigorosa dels mecanismes socioeconòmics que les provoquen i demostra que l’actual augment de la desigualtat es deu a opcions de política econòmica i no a factors estructurals.

«La qüestió de la desigualtat i de la redistribució se situa al centre mateix del debat polític... El conflicte dreta-esquerra demostra que els desacords en l’oportunitat i la forma concreta d’una acció pública de redistribució no es deuen necessàriament a principis oposats de justícia social, sinó més aviat a anàlisis contradictòries dels mecanismes econòmics i socials que produeixen les desigualtats... El veritable conflicte se situa en la manera més eficaç de fer progressar realment les condicions de vida dels més desafavorits i en l’abast dels drets que es poden atorgar a tothom. Només una anàlisi minuciosa dels mecanismes socioeconòmics que produeixen la desigualtat podria donar la seva part de veritat a aquestes dues visions extremes, i potser contribuiria, d’aquesta manera, a l’establiment d’una redistribució més justa i més eficaç. L’objectiu d’aquest llibre és presentar l’estat actual dels coneixements que permeten progressar en aquesta direcció.» Thomas Piketty

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de L'economia de les desigualtats

Gobierno de Chile

Thomas Piketty, director d’estudis a l’Escola d’Estudis Superiors en Ciències Socials i professor de l’Escola d’Economia de París / Paris School of Economics, és l’autor de L'economia de les desigualtats, El Capital al segle XXI o Capital i ideologia.

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
L_economia_de_les_desigualtats.pdf
Descarregar 293,84 K

Per què llegirL'economia de les desigualtats

1

Thomas Pikkety és un dels economistes actuals amb més prestigi.

Coneix-ne més sobre L'economia de les desigualtats

«Com corregir les desigualtats? El llibre de Thomas Piketty arriba per encendre el debat.» Le Monde

«Aquí s’explica tot amb rigor i matisos. Cal llegir-lo.» Cadres CFDT

Opinions

«El pop star de l'economia. La febre de Piketty: més gran que Marx»
The Economist

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/05/2018 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17031-97-8 | Codi: 10218865 | Format: 12,5 x 19 cm. | Tinta: Gráficos integrados en b/n | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductors: Maria Llopis Freixas | Núria Parés Sellarès | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de L'economia de les desigualtats

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir