Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

L'economia de les desigualtats

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Llibres a l'Abast
Traductor: Maria Llopis Freixas | Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 192

Sinopsi de L'economia de les desigualtats:

L’economista que ha posat en evidència el capitalisme del segle XXI
 

La desigualtat és el problema que defineix els nostres temps i essencialment és la conseqüència de la concentració del capital en unes poques mans. Com es pot establir una redistribució de la riquesa més justa i eficaç?

L’economia de les desigualtats és una anàlisi brillant, lúcida i rigorosa dels mecanismes socioeconòmics que les provoquen i demostra que l’actual augment de la desigualtat es deu a opcions de política econòmica i no a factors estructurals.

«La qüestió de la desigualtat i de la redistribució se situa al centre mateix del debat polític... El conflicte dreta-esquerra demostra que els desacords en l’oportunitat i la forma concreta d’una acció pública de redistribució no es deuen necessàriament a principis oposats de justícia social, sinó més aviat a anàlisis contradictòries dels mecanismes econòmics i socials que produeixen les desigualtats... El veritable conflicte se situa en la manera més eficaç de fer progressar realment les condicions de vida dels més desafavorits i en l’abast dels drets que es poden atorgar a tothom. Només una anàlisi minuciosa dels mecanismes socioeconòmics que produeixen la desigualtat podria donar la seva part de veritat a aquestes dues visions extremes, i potser contribuiria, d’aquesta manera, a l’establiment d’una redistribució més justa i més eficaç. L’objectiu d’aquest llibre és presentar l’estat actual dels coneixements que permeten progressar en aquesta direcció.» Thomas Piketty

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de L'economia de les desigualtats

Gobierno de Chile

Thomas Piketty, director d’estudis a l’Escola d’Estudis Superiors en Ciències Socials i professor de l’Escola d’Economia de París / Paris School of Economics, és l’autor de L'economia de les desigualtats, El Capital al segle XXI o Capital i ideologia.

Llegir-ne més

Coneix-ne més sobre L'economia de les desigualtats

«Com corregir les desigualtats? El llibre de Thomas Piketty arriba per encendre el debat.» Le Monde

«Aquí s’explica tot amb rigor i matisos. Cal llegir-lo.» Cadres CFDT

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/07/2014 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7334-7 | Codi: 10095643 | Format: 14,5 x 21,5 cm. | Tinta: 2 gràfics i 9 taules | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Llibres a l'Abast | Traductors: Maria Llopis Freixas | Núria Parés Sellarès

Totes les opinions de L'economia de les desigualtats

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir