Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Una breu història de la igualtat

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Llibres a l'Abast
Traductor: Imma Estany Morros
Nombre de pàgines: 272

Sinopsi de Una breu història de la igualtat:

Els punts clau del camí cap a la igualtat social.

Aquest llibre presenta una història de la desigualtat entre classes socials. O potser, per dir-ho millor, una història de la igualtat; perquè l'obra posa l'èmfasi en aquesta dimensió optimista: a llarg termini, existeix una tendència de fons que condueix cap a la igualtat social, econòmica i política. Es tracta, en primer lloc, d'un procés polític i ideològic, i és conseqüència de les lluites i les revoltes contra la injustícia. També és fruit d’un procés d’aprenentatge col·lectiu. Malauradament, aquest procés sovint es veu debilitat per l’amnèsia històrica, el nacionalisme intel·lectual i la compartimentació del coneixement.      

En aquest breu llibre divulgatiu, destinat a un públic ampli, Thomas Piketty presenta una síntesi del que ha estat la desigualtat al llarg de la història i amb un enfocament multidisciplinari es manifesta optimista: existeix una tendència molt arrelada que condueix a una igualtat més gran.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Una breu història de la igualtat

Gobierno de Chile

Thomas Piketty, director d’estudis a l’Escola d’Estudis Superiors en Ciències Socials i professor de l’Escola d’Economia de París / Paris School of Economics, és l’autor de L'economia de les desigualtats, El Capital al segle XXI o Capital i ideologia.

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Una_breu_historia_de_la_igualtat.pdf
Descarregar 432,32 K

Per què llegirUna breu història de la igualtat

1

Un assaig breu, divulgatiu i optimista sobre com encarrilar el món cap a la igualtat social.

2

En la línia de Capitalisme i democràcia, de Josep Fontana, una anàlisi rigorosa que desemmascara les regles del joc que han portat a una situació social global de desequilibri social injusta.

3

Thomas Piketty, el pensador que vol canviar el món.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 24/11/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7984-4 | Codi: 10286535 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Gràfics integrats en b/n | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Llibres a l'Abast | Traductor: Imma Estany Morros | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Una breu història de la igualtat

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir