Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Lliçons de Dret Constitucional

Enric Fossas Espalader

Editorial: Pòrtic Edicions
Col·lecció: BIBL UNIVERSIT
Nombre de pàgines: 240

Sinopsi de Lliçons de Dret Constitucional:

Una eina pedagògica al servei d’estudiants i professors de les Facultats de Dret o d’altres llicenciatures, diplomatures i graduacions en què s’imparteix la disciplina de Dret Constitucional.

L’obra té un caràcter introductori pel seu contingut, ja que inclou temes que, en general, inicien l’explicació del Dret Constitucional: una presentació del fenomen constitucional, una aproximació a les qüestions que aborda la Teoria de la Constitució i una exposició dels principis constitucionals bàsics de l’ordenament espanyol. El llibre també és de caire introductori pel tractament que s’hi fa de la matèria. Cada “Lliçó” es compon d’una exposició senzilla del tema, seguida d’una “Lectura” per a facilitar-ne l’aprofundiment. S’hi inclou també “Bibliografia” de consulta i una selecció de “Jurisprudència” constitucional. Així mateix, s’hi incorporen uns “Textos” relatius al tema, que reprodueixen documents constitucionals o fragments d’obres significatives. Finalment, s’hi plantegen algunes “Qüestions” o exercicis per a reflexionar sobre el contingut de la “Lliçó”. Els autors són professors titulars de Dret Constitucional de la Universitat Autònoma.

Rústica sense solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 28/03/2001 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7306-710-2 | Codi: 171502 | Format: 15,5 x 23,5 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: BIBL UNIVERSIT | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Lliçons de Dret Constitucional

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir