Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Morts prescindibles

Sèrie Bergman 3
Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Jordi Boixadós Bisbal
Nombre de pàgines: 576

Sinopsi de Morts prescindibles:

A les muntanyes de Jämtland dues dones fan un descobriment macabre: sis cadàvers sepultats en una mateixa fossa, morts d’un tret al cap. No hi ha testimonis, no hi ha pistes i la identitat de les víctimes és un enigma.

L’equip de Torkel Höglund arriba al lloc dels fets per fer-se càrrec de la investigació. Però descobreixen que el cas és un trencaclosques molt més complex del que s’havien imaginat. Sis morts apunten a un assassí múltiple, i a Suècia el gran expert sobre aquest tipus de criminals és en Sebastian Bergman. No obstant això, quan en Bergman comença a aprofundir en les pistes i aconsegueix estirar el fil, els serveis secrets apareixen per arxivar el cas.

Morts prescindibles és l’apassionant tercera entrega de la sèrie que arrasa a Europa, amb més de dos milions de lectors àvids de casos trepidants i liderats a contracor per un personatge inigualable: en Sebastian Bergman. No te la pots perdre.

 

«Cada capítol, traçat com si fos un episodi d’una sèrie, acaba de manera que el lector vol devorar el següent». MARIONA FERRER, ARA

«Una novel·la excel·lent que reforça el lideratge del thriller suec». RAMON VENTURA, EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

«Si aquest parell segueixen amb la sèrie Bergman, amb mi ja hi poden comptar: en seré una fi del seguidora, sense cap dubte». NOSALTRESLLEGIM.CAT

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre els autors de Morts prescindibles

Michael Hjorth y Hans Rosenfeldt

Michael Hjorth (1963) és un dels productors de cinema i televisió més famosos de Suècia i un guionista reconegut que ha treballat, entre altres, en els guions de diverses pel·lícules de Wallander, de Henning Mankell.

Llegir-ne més
© © Anders Thessing

Hans Rosenfeldt (1964) és el principal guionista de Suècia i el creador de la sèrie de televisió escandinava de més èxit de la història: la sèrie policíaca The Bridge, que s’emet a més de 170 països i ha estat guardonada amb els premis internacionals més destacats. Per a Netflix ha escrit, dirigit i produït la sèrie Marcella, que va rebre el premi de l’Associació de Guionistes del Regne Unit al millor guió de televisió.

La seva primera novel·...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Morts_prescindibles.pdf
Descarregar 282,05 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirMorts prescindibles

1

Sèrie venuda a 25 països.

Opinions

«Cada capítol, traçat com si fos un episodi d'una sèrie, acaba de manera que el lector vol devorar el següent»
Mariona Ferrer, Diari ARA
«Una novel·la excel·lent que reforça el lideratge del thriller suec»
Ramon Ventura, El Periódico de Catalunya

Fitxa tècnica

Data de publicació: 10/01/2018 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17031-44-2 | Codi: 10207156 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Jordi Boixadós Bisbal | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Morts prescindibles

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir