Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Veritats enterrades

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Marc Delgado Casanova
Nombre de pàgines: 504

Sinopsi de Veritats enterrades:

Arriba l'esperat setè lliurament de la sèrie que arrasa a Europa. Brusc, faldiller, conflictiu... I totalment addictiu. Encara no has caigut a les xarxes de Sebastian Bergman?

NO ET PERDIS EL NOU CAS DE SEBASTIAN BERGMAN, ÉS ADDICCIÓ PURA.

Tres anys després dels esdeveniments de Mentides consentides, la unitat d’homicidis d’Estocolm ha d’ocupar-se d’un assassí en sèrie que està deixant un rastre de cadàvers a la petita ciutat de Karlshamn. Sense pistes, testimonis o connexions clares entre les víctimes, qualsevol podria ser el pròxim objectiu.

La Vanja i l’equip es troben en un carreró sense sortida i, a més, no poden comptar amb l’ajuda d’en Torkel, que passa per un mal moment personal, ni d’en Sebastian, que intenta portar una vida més tranquil·la. Des que és avi, vol dedicar-se a la seva neta i a rebre pacients a la seva consulta privada. Però la vida li fa un tomb inesperat quan un nou pacient li demana ajuda per superar la seva experiència en el tsunami del 2004, el mateix en què en Sebastian ho va perdre tot i que no ha pogut oblidar.

I en Billy, a punt de ser pare, lluita per amagar el seu fosc secret. Però quan la veritat surti a la llum, fins on serà capaç d’arribar per assegurar-se que no el descobreixen?

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre els autors de Veritats enterrades

Michael Hjorth y Hans Rosenfeldt

Michael Hjorth (1963) és un dels productors de cinema i televisió més famosos de Suècia i un guionista reconegut que ha treballat, entre altres, en els guions de diverses pel·lícules de Wallander, de Henning Mankell.

Llegir-ne més
© © Anders Thessing

Hans Rosenfeldt (1964) és el principal guionista de Suècia i el creador de la sèrie de televisió escandinava de més èxit de la història: la sèrie policíaca The Bridge, que s’emet a més de 170 països i ha estat guardonada amb els premis internacionals més destacats. Per a Netflix ha escrit, dirigit i produït la sèrie Marcella, que va rebre el premi de l’Associació de Guionistes del Regne Unit al millor guió de televisió.

La seva primera novel·...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Veritats_enterrades.pdf
Descarregar 1,69 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 24/11/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2847-7 | Codi: 10286470 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Marc Delgado Casanova | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Veritats enterrades

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir