Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Secrets imperfectes

(Sèrie Bergman 1)
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Jordi Boixadós Bisbal
Nombre de pàgines: 560

Sinopsi de Secrets imperfectes:

La força de Larsson, l’atractiu de House i la intriga de Twin Peaks confl ueixen en el nou gran fenomen del gènere negre suec.

Amb només 16 anys, en Roger Eriksson ja sap què són els problemes. Víctima d’abús a l’escola, es va buscar la vida per encaixar a l’institut, però ho va fer de la pitjor manera possible i ha acabat malament: amb més de vint punyalades al cos i sense cor.
Ara, un brillant equip de policies, dirigit per l’expert criminòleg Torkel Torsten i l’eminent psiquiatre criminal Sebastian Bergman —protagonista de la sèrie— segueix la pista a l’assassí d’en Roger. Però tot són culs de sac i secrets pertot arreu. El primer títol de la sèrie del Sebastian Bergman és un magistral joc de nines russes on cada peça n’amaga una altra a l’interior. Un misteri de mal resoldre i una trama addictiva fins a l’insomni.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre els autors de Secrets imperfectes

Michael Hjorth y Hans Rosenfeldt

Michael Hjorth (1963) és un dels productors de cinema i televisió més famosos de Suècia i un guionista reconegut que ha treballat, entre altres, en els guions de diverses pel·lícules de Wallander, de Henning Mankell.

Llegir-ne més
© © Anders Thessing

Hans Rosenfeldt (1964) és el principal guionista de Suècia i el creador de la sèrie de televisió escandinava de més èxit de la història: la sèrie policíaca The Bridge, que s’emet a més de 170 països i ha estat guardonada amb els premis internacionals més destacats. Per a Netflix ha escrit, dirigit i produït la sèrie Marcella, que va rebre el premi de l’Associació de Guionistes del Regne Unit al millor guió de televisió.

La seva primera novel·...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Altres llibres de Novel·la negra

Fitxa tècnica

Data de publicació: 27/04/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2088-4 | Codi: 10139130 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Jordi Boixadós Bisbal | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Secrets imperfectes

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir
Darrers comentaris
joanllensa
- 24/03/2018

Fascinant i molt gran, amb un final d’infart. Impossible no deixar-se atrapar.