Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Papers perduts

Notes d'art. De Giotto a Hockney
Editorial: Edicions 62
Temàtica: Art
Col·lecció: Llibres a l'Abast
Traductor: Tina Vallès
Nombre de pàgines: 264

Sinopsi de Papers perduts:

Els grans artistes des del gòtic fins a l’actualitat de la mà de l’historiador de l'art J. F. Yvars.

Un accés viu a grans figures artístiques des del gòtic tardà fins l'actualitat, com a singular especialista en art, J. F. Yvars visita de manera habitual les exposicions europees i nord-americanes més notòries i en dóna la seva suggeridora visió en articles o "notes d'art". Yvars dialoga així per mitjà d'un saludable esperit crític amb mostres amicioses que revisen l'obra d'artistes decisius, com Leonardo, Rembrandt, Cézanne, Picasso, Saura o Hockney.

L'autor també ens apropa a personalitats creatives amb motiu de fets rellevants com el centenari de Pollock o la mort de Hamilton, mentre que un viatge a la Toscana l'impulsa a contemplar amb una nova mirada la pintura de Giotto. Aplegats en aquest recull, els Papers perduts de la crítica oberta d'Yvars conformen, d'acord amb una expressió seva, tota una invitació al "valor iniciàtic de l'experiència de l'art, l'única vivència que amplia l'horitzó d'autonomia i llibertat de l'home". 

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Papers perduts

J. F. Yvars és historiador de l'art. Ha estat professor universitari, editor i director de l'Istitut Valencià d'Art Modern (IVAM), del qual és director honorari. Responsable de nombroses exposicions, en sobresurten Lepchitz, Madrid-Barcelona, 1930-1936, Les formes del cubisme; les mostres d'itinerari internacional, de Nove York a Praga, Ràfols-Casamada. PinturaAntoni Clavé; El segle del collage. 

 
Entre les seves darreres obres, destaquen ...

Llegir-ne més

Altres llibres de José Francisco Yvars Castelló

Fitxa tècnica

Data de publicació: 19/09/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7150-3 | Codi: 10035536 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Llibres a l'Abast | Traductor: Tina Vallès | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Papers perduts

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir