Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Quan cau la nit

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Traductor: Marta Pera
Nombre de pàgines: 272

Sinopsi de Quan cau la nit:

«Meitat Henry James, meitat James Joyce, i cent per cent Michael Cunningham: una obra irresistible.» Ron Charles, The Washington Post.
En Peter i la Rebecca són una parella encantadora amb una filla adolescent. Residents al sofisticat barri del Soho de Nova York, tots dos tenen més de quaranta anys i passen per la seva millor etapa professional: ell com a galerista d'art i ella com a editora d'una publicació cultural.Un bon dia, però, aquest feliç matrimoni rep la visita del germà petit de la Rebecca, l'Ethan, un noi de poc més de vint anys que ha passat per una addicció a les drogues i que encara viu desorientat. El jove provoca un profund trasbals a en Peter, qui de sobte es qüestiona tot el que ha perseguit i construït al llarg de la seva vida: l'art, la bellesa, l'amor...Després de l'èxit de Les hores, Michael Cunningham ens atrapa de nou amb les inquietuds i les subtils emocions d'uns personatges captivadors, en aquesta ocasió abocats a un intens replantejament vital. 
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Quan cau la nit

Michael Cunningham (Cincinnati, 1952) es va llicenciar en Literatura Anglesa per la Universitat de Stanford. El 1990 es va donar a conèixer amb A home at the end of the World i cinc anys més tard va publicar Flesh and Blood. Amb la novel·la Les hores, el 1999 va rebre els premis Pulitzer i Pen/Faulkner, i la distinció de Millor Llibre de l'Any segons la revista Publishers Weekly i els diaris The New York Times i Los Angeles Times. Esdevinguda ... Llegir-ne més

Altres llibres de Michael Cunningham

Fitxa tècnica

Data de publicació: 10/03/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-6760-5 | Codi: 387072 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: El Balancí | Traductor: Marta Pera

Blog

Quan cau la nit

Amb aquest llibre Sant Jordi sí que he fet diana, nois. Però de les bones, eh??

Ha estat una grata sorpresa tenir a les mans aquest petit volum, que no necessita de més pàgines per ésser replet de sentit de la primera fins l’última pàgina.

La història va d’un matrimoni típicament americà, típicament guapo, típicament acomodat i amb unes professions que de típiques no en tenen res: ell és marxant d’art i ella és una espècie d’editora d’una revista ben posicionada al mercat. Tot fabulós, ole, ole!!!

Peeeròoooooooo no….

La cosa va com una seda fins que apareix a les seves vides la presència inesperada del germà petit d’ella. Un adolescent guapo, espigat, drogoaddicte, vividor, i ambigu fins al moll de l’os.

Totes les opinions de Quan cau la nit

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir