Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la terra impura

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: A TOT VENT
Nombre de pàgines: 528

Sinopsi de Sobre la terra impura:

Una família poderosa, una desaparició, un secret inconfessable i un escriptor que està disposat a descobrir tota la veritat.

Un escriptor mallorquí que viu a Barcelona rep l’encàrrec d’escriure la biografia de la Dora Bonnín, una actriu de teatre espaterrant i polèmica que acaba de morir deixant tot un seguit de dietaris íntims. De mica en mica el protagonista anirà descobrint que aquests dietaris amaguen un secret molt fosc que podria desmuntar l’imperi dels Verdera, una família molt poderosa de Mallorca, d’antics falangistes, que es va enriquir fent sabates. La Dora va ser esposa de n’Higini, l’hereu dels Verdera, i casualment el fill de tots dos, en Leo, fou el gran amic d’infantesa del nostre escriptor. Amb aquest retrobament inesperat, la seva vida farà un gir que l’obligarà a encarar el seu passat, tan lligat al dels Verdera, en una peripècia que el durà a tastar els límits de fins on estan disposats a arribar per preservar allò que tenen.

Melcior Comes narra una aventura psicològica sobre la manera com entenem el món i a nosaltres mateixos, un retorn als orígens per descobrir un misteri familiar dolorós i terrible, una crònica frenètica dels anys de terror de la Transició. Entre Balzac, Philip Roth i Llorenç Villalonga, l’autor basteix un relat sovint delirant, magnètic, un thriller simfònic que ens arrossega amb la seva llibertat des de les primeres pàgines, una novel·la plena de veus i d’humor negre. Un veritable festí literari.



Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Sobre la terra impura

© Carlota Gurt

MELCIOR COMES (Sa Pobla, Mallorca, 1980) és llicenciat en Dret i en Teoria de la Literatura. Autor de les novel·les L'aire i el món (Premi Ciutat d'Elx 2003), L'estupor que us espera (Premi Documenta 2004) i El llibre dels plaers immensos (Premi Ciutat de Palma 2006). També ha publicat, conjuntament amb altres joves autors, el llibre de pensament Qui no mereix una pallissa!. Col·labora a l'Avui, el setmanari Presència i el Diari de Balears. Ha...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Sobre_la_terra_impura.pdf
Descarregar 467,07 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 29/08/2018 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-721-0 | Codi: 10223437 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: A TOT VENT | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Sobre la terra impura

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir