Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Temps de dones

Saga Filles d'una Nova Era 2
Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Cristina Sala Pujol
Nombre de pàgines: 608

Sinopsi de Temps de dones:

La segona entrega de la saga d’èxit internacional que ha emocionat més de 2.000.000 lectors.

Hamburg, 1949. La guerra s’ha acabat i les quatre amigues inseparables de Filles d’una nova era intenten refer la seva vida en una ciutat que ha quedat en runes: la Henny no aconsegueix oblidar la seva amiga Käthe; si ha sobreviscut a la guerra, per què no s’ha posat en contacte amb ella? D’altra banda, la Lina ha obert una llibreria amb molta il·lusió, i l’Ida es replanteja la relació amb en Tian, tot i haver lluitat tant pel seu amor.

Per fi comencen els anys del miracle econòmic, la construcció del mur de Berlín, l’arribada de la televisió, la música dels Beatles i els moviments estudiantils. Les quatre amigues veuen créixer les seves filles en un món nou, en què les dones han de conquerir la seva autonomia.

Temps de dones és el segon lliurament de la trilogia Filles d’una Nova Era, una emocionant saga sobre la llibertat, l’amor i la valentia que narra la fascinant història del segle XX a través d’una generació de dones que van lluitar per superar les circumstàncies que els va tocar viure.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Temps de dones

Carmen Korn va néixer a Düsseldorf, és periodista i ha treballat en mitjans alemanys de prestigi com Stern, Brigitte i Die Zeit.

Amb una àmplia carrera a les lletres germanes, la seva trilogia, composta per les novel·les Filles d’una nova era, Temps de dones i Les quatre amigues, ha captivat més de dos milions de lectors i l’ha consolidat com una de les autores de més èxit a Alemanya en l’última dècada. Quan el món era jove és el primer lliur...

Llegir-ne més

Per què llegirTemps de dones

1

Una saga femenina amb el marc de les guerres mundials i els moments crucials del segle XX de fons.

2

Una novel·la coral, un best-seller d’estil clàssic i de lectura àgil i entretinguda

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/02/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-18572-82-1 | Codi: 10293003 | Format: 12,5 x 19 cm. | Tinta: Mapa integradao en b/n | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Cristina Sala Pujol | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Temps de dones

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir