Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Les quatre amigues (Sèrie Filles d'una Nova Era 3)

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Cristina Sala Pujol
Nombre de pàgines: 560

Sinopsi de Les quatre amigues (Sèrie Filles d'una Nova Era 3):

La brillant conclusió de la trilogia d’èxit internacional Filles d’una Nova Era. La saga que ha emocionat més d'1.500.000 lectors.

LA INCREÏBLE AMISTAT DE QUATRE DONES VALENTES POT FER CANVIAR EL RUMB DE LA HISTÒRIA.

 

Hamburg, 1970. La Henny celebra el seu aniversari envoltada de la família i les seves amigues inseparables. El fi l de la complicitat que unia la seva vida amb les de la Käthe, la Lina i l’Ida continua ara en les noves generacions: la Florentine, la model que torna de París amb una notícia inesperada; la Katja, que somnia fotografi ar confl ictes per tot el món, i la Ruth, que lluita per alliberar-se d’una relació tempestuosa. Elles, com ja van fer les seves mares i les seves àvies, comparteixen la felicitat i la desgràcia, els moments aparentment trivials i els que determinen els seus destins.

Són anys de grans esdeveniments: el poble alemany està dividit, la guerra del Vietnam espanta mig món, creixen noves formes d’extremisme i la caiguda del mur de Berlín posa punt fi nal a la por. L’amistat de quatre amigues va servir d’inspiració a les seves fi lles per trobar el seu lloc al món i servirà de far per al destí de tres joves que marcarà l’inici d’una nova època.

Les quatre amigues és el tercer i últim lliurament de la trilogia Filles d’una Nova Era, una emocionant saga sobre la llibertat, l’amor i la valentia que narra la fascinant història del segle XX a través d’una generació de dones que van lluitar per superar les circumstàncies que els va tocar viure.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Les quatre amigues (Sèrie Filles d'una Nova Era 3)

Carmen Korn va néixer a Düsseldorf, és periodista i ha treballat en mitjans alemanys de prestigi com Stern, Brigitte i Die Zeit.

Amb una àmplia carrera a les lletres germanes, la seva trilogia, composta per les novel·les Filles d’una nova era, Temps de dones i Les quatre amigues, ha captivat més de dos milions de lectors i l’ha consolidat com una de les autores de més èxit a Alemanya en l’última dècada. Quan el món era jove és el primer lliur...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Les_quatre_amigues.pdf
Descarregar 850,87 K

Per què llegirLes quatre amigues (Sèrie Filles d'una Nova Era 3)

1

Una saga femenina amb el marc de les guerres mundials de fons.

2

Una novel·la coral, un best-seller d’estil clàssic i de lectura àgil i entretinguda.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 10/03/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2761-6 | Codi: 10273752 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Cristina Sala Pujol | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Les quatre amigues (Sèrie Filles d'una Nova Era 3)

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir