Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

A contracorrent

Jordi Hereu, un alcalde en temps convulsos
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: No Ficció
Traductor: Pau Joan Hernández i de Fuenmayor
Nombre de pàgines: 232

Sinopsi de A contracorrent:

Jordi Hereu, un alcalde en temps convulsos.
Es tanca la porta del despatx de l'alcaldia de Barcelona. Jordi Hereu seu en una butaca i respira fondo. Com se sent un polític que cada matí es veu obligat a lluitar contra propis i estranys? Què l'anima a nedar a contracorrent per superar una imatge pública que ha estat qüestionada i caricaturitzada fins a l'excés?Amb una prosa àgil i precisa, l'escriptora Emma Riverola ens introdueix en els diferents escenaris, públics i privats, de la vida de Jordi Hereu. Com un testimoni invisible, acompanya l'alcalde al seu despatx de la plaça Sant Jaume, però també al saló de casa seva a les Corts, en el cotxe oficial, transitant pels carrers de la ciutat, o a les oficines de la seu central de la direcció del PSC.L'autora entrellaça entrevistes, converses, descripcions, crítiques o elogis per revelar la visió més íntima d'un polític exposat, criticat i qüestionat pels seus adversaris i per no pocs dels seus companys. I fa un repàs dels temes cabdals, sovint incompresos, del seu mandat. Un reflex dels dies convulsos del socialisme català. 
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de A contracorrent

© Amanda Mauri

Emma Riverola (Barcelona, 1965) és escriptora. Ha publicat les novel·les El amuleto de papel (2004) i Cartas desde la ausencia (2008), la qual ha obtingut una rellevant repercussió crítica. Llicenciada en Ciències de la Informació, Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha treballat com a creativa publicitària. Com a articulista, publica una secció diària d'opinió al diari El Periódico.

... Llegir-ne més

Altres llibres de Emma Riverola

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/05/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-6766-7 | Codi: 387107 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: No Ficció | Traductor: Pau Joan Hernández i de Fuenmayor

Totes les opinions de A contracorrent

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir