Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Tots els dimonis són aquí

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Nombre de pàgines: 184

Sinopsi de Tots els dimonis són aquí:

De l'autor de "La felicitat dels dies tristos"
En Ricard Rosenthal és un jove professor universitari marcat per una tragèdia personal que encara el turmenta. Per escapar del dolor, se'n va a un petit poble de Mallorca per investigar la recent desaparició d'una noia jove, alumna seva. De la mà d'un sorprenent historiador local, en Ricard s'endinsarà en un vertigen de secrets i de malentesos, d'antigues llegendes incertes i de veritats actuals i inquietants. Obsessionat a resoldre un misteri que ningú no s'explica, haurà de fer front als terrors íntims que el roseguen i, alhora, als fantasmes d'un poble pacífic i plàcid que, de sobte, ha deixat de ser-ho. Narrada a partir d'una estructura que funciona com un interrogatori o com una conversa confidencial, Tots els dimonis són aquí és una novel·la d'intriga en què els drames íntims i els dilemes morals són tan desconcertants, i també tan temibles, com els més espantosos enigmes sobrenaturals. 
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Tots els dimonis són aquí

© Clara Sureda Vidal

Pere Antoni Pons (Campanet, Mallorca, 1980). Periodista i escriptor. Ha publicat, entre d’altres, els reculls de poemes El fibló i la festa (2003), Fervor tan fosc (2006), Aquí, on passa tot (2017), Canvi de guàrdia (2019) i Dilema d'energies (2022); els llibres entrevista La vida, el temps, el món: sis dies de conversa amb Joan Francesc Mira (2009), Damià Ferrà-Ponç. Cap al futur per la ruta de les arrels (2012), Guillem Frontera. Paisatge ca...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 17/03/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-691-9 | Codi: 174472 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA

Blog

Tots els dimonis són aquí

M’ha enganxat com feia temps que no ho feia un llibre. Quina història! Fins que no arribes a les darreres dues o tres pàgines no acabes de lligar caps i saps perquè el Ricard, el professor de literatura protagonista de la novel·la, arriba a les conclusions que arriba sobre la desaparició a Mallorca de la seva antiga alumna.

(...)

Estic segura que aquest Sant Jordi serà un gran títol, perquè els llibreters el recomanaran amb confiança: és un encert per passar-s’ho d’allò més bé!!

Totes les opinions de Tots els dimonis són aquí

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir