Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Un país amb el teu nom

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 400

Sinopsi de Un país amb el teu nom:

La nova novel·la d'Alejandro Palomas després de guanyar el Premi Nadal amb la qual inicia un nou univers literari.

En Jon, cuidador d’elefants al zoo, i l’Edith, una vídua que viu amb els seus onze gats, són els únics habitants d’un poblet abandonat. Veïns solitaris primer i ara bons amics, no s’imaginen que la nit en què el penell del campanar gira sobre si mateix, l’ull del temps s’atura sobre el poble i la vida de tots dos també està a punt de girar.

L’arribada de la primavera ve acompanyada d’una inesperada decisió per part de la direcció del zoo, a la qual se suma un anunci pertorbador: l’ajuntament al qual pertany el poble restaurarà el casalot en ruïnes del llac per convertir-lo en un hotel rural. La doble notícia canviarà de cop les vides d’en Jon i l’Edith, i els empenyerà a fer un pas fins llavors tímidament contemplat.

L’amistat entre en Jon i una callada elefanta que es diu Susi, la relació entre l’Edith i la seva filla Violeta, allunyades durant dècades, i una hora de la nit –l’Hora Trèmula– en què tot passa i tot queda conformen Un país amb el teu nom: una història sobre l’amor amb majúscules, sobre l’honestedat amb els propis somnis i sobre la llibertat portada a la seva expressió més pura.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Un país amb el teu nom

Alejandro Palomas (Barcelona, 1967) és llicenciat en Filologia Anglesa i màster en Poètica pel New College de Califòrnia a San Francisco. Ha compaginat el periodisme amb la traducció d’autors importants i amb la poesia (Quiero i Una flor). Entre altres, ha publicat les novel·les El temps que ens uneix i, recentment, Un país amb el teu nom. El 2016 va rebre el Premi Joaquim Ruyra per Un fill, la seqüela del qual, Un secret, es va publicar el 20...

Llegir-ne més
Vídeos de Un país amb el teu nom

Continguts extra

Fragment
Un_pais_amb_el_teu_nom.pdf
Descarregar 831,57 K

Per què llegirUn país amb el teu nom

1

La nova novel·la d'Alejandro Palomas, un autor ja consolidat com una de les nostres grans veus literàries

Fitxa tècnica

Data de publicació: 15/09/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2815-6 | Codi: 10280693 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Un país amb el teu nom

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir