Grup62
Butxaca
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Una nit, un somni

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Anna Carreras Aubets
Nombre de pàgines: 640

Sinopsi de Una nit, un somni:

L'obra mestra de Ken Follett, Els pilars de la terra, va enganxar milions de lectors amb la seva trama emocionant, plena de drama, passió i conflicte familiar, a l'entorn de la construcció d'una catedral. Ara, Un món sense fi torna els lectors a la ciutat medieval de Kingsbridge, dos segles més tard, i al seus habitants, als descendents dels homes, dones i nens que van protagonitzar Els pilars de la terra i que s'han d'enfrontar a nous crims i intrigues i als difícils reptes arquitectònics que exigeix la supervivència de la ciutat.
Butxaca
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Una nit, un somni

 

Gemma Lienas (Barcelona, 1951) és escriptora i conferenciant.

Ha estat membre del lobby de Dones de Catalunya, membre fundadora de Dones en Xarxa, membre del Consell de participació del Memorial Democràtic de Catalunya (2009-2010) i membre fundadora de Feministes de Catalunya.

Té més de 80 títols publicats (www.gemmalienas.com).

Per a adults, les novel·les: Vol Nocturn (Premi Andròmina de narrativa 1987), Anoche soñé contigo (2001), El f...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 19/01/2010 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-92549-34-4 | Codi: 10030052 | Format: 11,5 x 18 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Anna Carreras Aubets

Blog

Una nit, un somni, de Gemma Lienas

La Mireia s’ha llegit Una nit, un somni, de la Gemma Lienas, i ens l’explica al Nosaltres:

Aquesta novel·la em va captivar des del principi, tot i que quan el vaig començar creia que els capítols eren massa llargs i alternaven les vides de dues dones sense un ordre aparent dins de cada capítol. Al principi em va costar, però després li vaig veure la màgia!

La Gemma Lienas és la reina de les descripcions, dels detalls, de lligar les vides de persones totalment alienes…

A mesura que avances en la lectura, i t’hi submergeixes gràcies a la redacció i l’enfocament que fa l’autora, coneixes dues dones ben diferents però que passaran i viuran situacions molt similars.

L’Olga és una biòloga, casada i amb dos fills, que des de fa temps té un somni recurrent amb un home misteriós i desconegut que li regala nits “calentes”. Això li fa tenir un sentiment de culpabilitat que s’equilibra quan el seu marit, per sí sol, li comença a confirmar que el seu matrimoni trontolla o és en punt mort.

Amb ella viurem situacions ben divertides, pujades de to i també tristes. Com la vida mateixa!

També coneixerem la Mari Loli, caixera d’una gran superfície, casada i amb tres fills, que des de fa anys consenteix les infidelitats del seu marit i això la porta, arribada en aquest punt de la seva vida, a començar a viure pensant en ella i no en el seu matrimoni acabat i sentenciat.

Amb ella també riurem i entendrem certs comportaments com a vàlids -o no- però que ens faran gaudir i passar molts nervis.

En fi, no us explicaré res més i us animo a llegir el llibre. Val molt la pena! A veure amb quina de les dues us identifiqueu més…

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Totes les opinions de Una nit, un somni

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir