Grup62
Butxaca
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Una noia diferent

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 300

Sinopsi de Una noia diferent:

«Una noia diferent narra l'arribada de la Laura a la universitat. La seva timidesa i les seves maneres extremament educades contrasten amb la sinceritat de la Beth, la primera persona que coneix només arribar al campus... El caràcter amistós i alhora desvergonyit de la Beth conquista del tot la jove Laura, i totes dues es veuran submergides en una història rocambolesca». Metro Times «Bannon mai no va imaginar que les seves històries es convertirien en llegenda i serien la inspiració per a milers de lesbianes que peregrinarien al barri novaiorquès del Village, amb edicions desgastadíssimes dels seus llibres, decidides a trobar les seves Beebo i Laura pròpies, o d'altres amb qui poder compartir aquell amor inconfessable». San Francisco Bay Guardian
Butxaca
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Una noia diferent

Ann Bannon, pseudònim d'Ann Weldy, va néixer el 15 de setembre de 1932 a Illinois, els Estats Units. Entre els anys 1957 i 1962 va escriure cinc novel·les dirigides al gran públic, que configuren «Les cròniques de Beebo Brinker». Aquesta sèrie es convertiria, a la dècada dels 50, en un referent de l'anomenada pulp fiction de gènere als Estats Units. Aquests llibres, que van deixar una empremta inesborrable en la identitat de moltes dones i van... Llegir-ne més

Altres llibres de Ann Bannon

Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 08/01/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9930-598-1 | Codi: 387658 | Format: 20,5 x 13 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA

Blog

Una noia diferent, d'Ann Bannon

Quan et cau a les mans una novel·la com Una noia diferent no t’esperes que es tracti de literatura lèsbica dels anys 50-60. I quan la llegeixes, el que penses és que, realment, l’Ann Bannon, l’autora de la sèrie Les cròniques de Beebo Brinker, va ser una capdavantera en aquest tipus de literatura. Potser per això les seves novel·les es van publicar amb pseudònim.

A Una noia diferent, l’autora ens explica la innocència de la Laura, una jove tímida i insegura que comença la universitat. Allà hi troba la Beth, que li farà de guia i mentora, introduint-la en la germandat. La Beth, en canvi, és serena, decidida i molt segura de sí mateixa, trets que faran que la Laura l’admiri fins a fer-li sentir quelcom més enllà d’una simple amistat. La relació que s’estableix entre elles les permet créixer, madurar i saber realment qui són.

Se’ns presenta, doncs, una història on les protagonistes es veuran immerses en secrets, amor, complicitat i molts embolics emocionals… perquè si hi ha quelcom que destaqui en aquesta novel·la és precisament això: el dubte.

Aquesta edició que ha fet labutxaca, a més, inclou un pròleg magnífic de l’autora on no només explica què va significar per a ella escriure aquesta sèrie de novel·les, sinó que també narra quin va ser l’impacte que van tenir en la societat.

Si alguna vegada heu llegit novel·les roses, segur que aquesta us encantarà. I si no ho heu fet mai, també us agradarà, perquè el que s’amaga dins les pàgines d’aquest llibre és el retrat de què va ser la dècada dels 50 per a un col·lectiu determinat.

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Totes les opinions de Una noia diferent

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir