Fem servir cookies pròpies i de tercers per recopilar informació estadística de l’ús de la nostra pàgina web www.grup62.cat i mostrar a l’Usuari la publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si l’Usuari continua navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Tancar
Grup62
1000 receptes d'or
Tria format
Veure opcions de compra
17.90 €

1000 receptes d'or

Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Cuina | Chefs
Temàtica: Cuina | Mediatics
Temàtica: Cuina | Receptes
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Traductor: Núria Parés Sellarés | Judith Raigal Aran | Esther Roig Giménez
Nombre de pàgines: 720
Tria format
Veure opcions de compra
17.90 €

El gran receptari de Karlos Arguiñano per primera vegada en català.

Sinopsi de 1000 receptes d'or:

Karlos Arguiñano ens porta un ampli receptari que configura el millor testimo - ni de la seva experiència i amor per la gastronomia. Mil receptes que són un homenatge a tots els elements que l’han portat a convertir-se en el cuiner de referència de milions de llars: una cura i un amor únics per la matèria primera, elaboracions senzilles aptes per a tot tipus de cuiners, consells que donen als plats un toc especial i una proposta prou àmplia per fer contents tots els paladars en totes les ocasions. Arròs caldós amb tempura de borratja, canonets de pastís de peix, Bloody Mary amb escopinyes o crema de carbassa amb escamarlans i bacó. Recep - tes d’elaboració pròpia, per gaudir-ne en família o amb amics, de les quals emana aquella alegria contagiosa que tan bé el defineix a ell i a la seva cuina.

«Durant la meva vida he cuinat tot tipus de productes, però el que no m’ha faltat mai és amor. Us asseguro que sense ell és impossible fer bona cuina». KARLOS ARGUIÑANO

Continguts extra

Fragment
1000_receptes_d_or.pdf
Descarregar 1,1 M

Sobre l'autor de 1000 receptes d'or

Karlos Arguiñano

Sobre l'autor de 1000 receptes d'or

Karlos Arguiñano (Beasain, Guipúscoa, 1948) es va inscriure a l’Escola d’Hostaleria de l’Hotel Euromar, a Zarautz, quan tenia disset anys, i després d’un intens periple formatiu que el va dur a viatjar per diversos països, l’any 1979 va fundar el seu propi restaurant, ubicat en un mas senyorial davant de la platja de Zarautz. En poc temps, l’establiment va passar a ocupar un lloc destacat a les guies gastronòmiques espanyoles i l’any 1985 va g...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2645-9 | Codi: 10257341 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Integradas en b/n | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductors: Núria Parés Sellarés | Judith Raigal Aran | Esther Roig Giménez | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de 1000 receptes d'or

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir