Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

1795. La germandat

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Jordi Boixadós Bisbal
Nombre de pàgines: 464

Sinopsi de 1795. La germandat:

La novel·la que tanca l’exitosa Trilogia d’Estocolm, iniciada amb 1793. El llop i el vigilant i 1794. El foc i el minotaure.

Estocolm, 1795. Com un animal ferit, l’antic traficant d’esclaus Tycho Ceton ronda per la ciutat, preparant un pla per recuperar el que li van prendre. Però el mal no té límits, i la seva venjança pot provocar el caos més espectacular i terrible que ningú hagi vist mai a l’enfollida ciutat d’Estocolm. L’Emil Winge està decidit a aturar-lo. I sap massa bé que la seva cacera cada dia que passa té menys suport. El poder, sempre desconfiat, té altres coses més importants de què ocupar-se, i el seu company de fatigues Mickel Cardell està obsedit per la seva pròpia recerca de l’Anna Stina Knapp, desapareguda des de la mort dels seus fills.

Sota l’ombra indefugible de la temible societat secreta dels Eumènides, 1795. La germandat ens submergeix per última vegada en les conspiracions de l’Estocolm més corrupte i culmina la trilogia amb què Niklas Natt och Dag ha fusionat portentosament els gèneres històric i negre.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de 1795. La germandat

© Gabriel Liljevall

Niklas Natt och Dag (1979) ha debutat com a escriptor amb la novel·la històrica literària El llop i el vigilant. El mateix Natt och Dag té una connexió innegable amb la història sueca, ja que forma part de la família aristocràtica amb membres vius més antiga de Suècia. Quan no escriu o llegeix, Natt och Dag gaudeix tocant la guitarra, la mandolina, el violí o la flauta de bambú japonesa, el shakuhachi. Viu a Estocolm amb la seva dona i els seu...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 14/06/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-19107-69-5 | Codi: 10324411 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Jordi Boixadós Bisbal

Totes les opinions de 1795. La germandat

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir