Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Tancar
Planeta de Libros
Anar al recomanador
Aliments que fan bategar el cor
Les propietats per a la salut de la cuina catalana
Format únic

Aliments que fan bategar el cor

Les propietats per a la salut de la cuina catalana
Editorial: Editorial Proa
Col·lecció: FORA COL·LEC
Número de pàgines: 216
La visió del metge sobre el que mengem. Una manera planera d'acostar-se a la dietètica sense embuts
Sinopsi de Aliments que fan bategar el cor:
A més d'aportar-nos els nutrients necessaris, la nostra gastronomia fa que el cor ens continuï bategant al ritme de la vida i dels sentiments. En cada plat de la cuina catalana, encara que sovint no ho sapiguem, hi ha espurnes de felicitat. Aquest és el gran secret del llibre que teniu a les mans. Després de l'èxit del seu darrer llibre, Fruits de la vida. Fruites i verdures per ser feliç, la doctora Pilar Senpau torna a sorprendre amb una obra deliciosa i profunda. Aquest nou volum és un ample recorregut per la gastronomia catalana, amb l'alenada poètica i el toc màgic, humà i entranyable de Pilar Senpau. Per estimar també ens fan falta vitamines i minerals. Un entrepà de pa amb tomàquet i pernil fa que els petons arribin més enllà del llavis; una truita de patates fa que recordem per sempre el teorema de Pitàgores i unes pomes al forn, que l'estrès d'un partit de futbol d'alta tensió no ens dugui a l'hospital.
El vull L’he llegit
Format únic

Sobre l'autor de Aliments que fan bategar el cor

© Elisabet Gomà

Sobre l'autor de Aliments que fan bategar el cor

Pilar Senpau (Lleida, 1955) és llicenciada en medicina i cirurgia i s'ha especialitzat en dietètica. Compagina la seva consulta mèdica amb col·laboracions a TV3, BTV, la Xarxa, Catalunya Ràdio, el diari La Vanguardia i la revista Mente Sana. Ha publicat, entre altres títols, Quan la vida puja a la bàscula (2010), Dieta catalana i salut (2011) i Menjar bé, una qüestió d'intel·ligència (2013). Ha estat distingida amb el premi Románico d'Or 2010 ...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/12/2007 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-8437-079-6 | Codi: 10023861 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústega amb solapes | Col·lecció: FORA COL·LEC

Totes les opinions de Aliments que fan bategar el cor

Aquest llibre té 0 Comentaris Deixa el teu comentari
No hi ha comentaris del llibre