Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Tancar
No t'ho perdis...
No t'ho perdis...
Planeta de Libros
Anar al recomanador
  1. Grup62.cat
  2. /
  3. Novel·la contemporània
  4. /
  5. Dieta catalana i salut
Dieta catalana i salut
Els beneficis de la nostra cuina
Tria format

Dieta catalana i salut

Els beneficis de la nostra cuina
Editorial: Editorial Pòrtic
Col·lecció: P.VISIONS
Número de pàgines: 256

Els beneficis de la nostra cuina

Sinopsi de Dieta catalana i salut:

Que el pa engreixa i que la cuina tradicional no és bona per a la salut són creences sense cap base científica. A Dieta catalana i salut, Pilar Senpau s'encarrega de desmentir els tòpics infundats que pesen sobre alguns plats de la nostra cuina i els analitza d'un en un, fins a descobrir- nos els beneficis que aporten a la nostra salut. En aquest magnífic llibre, l'autora també ens orienta sobre a qui convé més cada aliment segons les seves característiques físiques, perquè, lluny d'estar renyides, la gastronomia i la salut poden ser grans aliades. El rigor d'una gran especialista en dietètica i nutrició, els seus coneixements en medicina psicosomàtica i l'amenitat d'una comunicadora nata són els ingredients amb què Pilar Senpau cuina aquest llibre, ideal per acompanyar la sobretaula d'un bon àpat familiar.

El vull L’he llegit
Tria format
NOVEL·LA CONTEMPORÀNIA
NOVEL·LA CONTEMPORÀNIA
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Sobre l'autor de Dieta catalana i salut

© Elisabet Gomà

Sobre l'autor de Dieta catalana i salut

Pilar Senpau (Lleida, 1955) és llicenciada en medicina i cirurgia i s'ha especialitzat en dietètica. Compagina la seva consulta mèdica amb col·laboracions a TV3, BTV, la Xarxa, Catalunya Ràdio, el diari La Vanguardia i la revista Mente Sana. Ha publicat, entre altres títols, Quan la vida puja a la bàscula (2010), Dieta catalana i salut (2011) i Menjar bé, una qüestió d'intel·ligència (2013). Ha estat distingida amb el premi Románico d'Or 2010 ...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 24/11/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9809-199-1 | Codi: 171565 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: P.VISIONS

Totes les opinions de Dieta catalana i salut

Aquest llibre té 0 Comentaris Deixa el teu comentari
No hi ha comentaris del llibre